avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs partaj judiciar

buna seara..am si eu o nelamurire..parata a depus recurs asupra sentintei civile chiar daca a obtinut 70% iar eu 30%..pe motivul ca ea doreste sa obtina 80%...se mai pot schimba in recurs cotele date in prima instanta..???

Alte discuții în legătură

intampinarea este obligatorie ptr respingere suspendare executare in conflict de munca daniela r. daniela r. Buna seara, Recurent /Parata a facut recurs la proces litgiu de munca si contesta executarea vremelnica a Hotararii. In acest caz, intampinarea de catre ... (vezi toată discuția)
Cerere revizuire Lungu Constantin Lungu Constantin De la Tribunal am primit respingerea actiunii la contestatie decizie de concediere, la fel si de la Curtea de Apel dupa recurs. Intrebarea este la ce instanta ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ni_leta ni_leta Buna ziua Am mai postat acest subiect, acum situatia este oarecum finalizata, dar as mai avea o nelamurire. Am sa expun pe scurt: 1. din 2006 am hotarare ... (vezi toată discuția)