avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intampinarea este obligatorie ptr respingere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intampinarea este obligatorie ptr respingere suspendare executare in conflict de munca

Buna seara,

Recurent /Parata a facut recurs la proces litgiu de munca si contesta executarea vremelnica a Hotararii.

In acest caz, intampinarea de catre reclamant/intimat este obligatorie?Sau este suficient sa pregatesc motivele si sa le inmanez instantei si respectiv rec/parat in instanta?

Mai sunt 3 zile respectiv miercuri pana la sedinta.
Va rog sa-mi spuneti: daca nu am depus pot sa fac acest lucru in instanta, acum fiind a 2 infatisare, prima data s-a dat termen recurent/parat sa depuna cautiune.
Si daca pot sa o depun in fata instantei, este corect sa formulez: actiune de respingere a suspendarii executarii avand in vedere.....

Va multumesc.
Cu stima
Dani
Cel mai recent răspuns: daniela r. , utilizator 19:28, 25 Octombrie 2012
Ori contesta executarea ori a solicitat suspendarea executarii ?
eu sunt reclamant/intimat si doresc sa cer instantei sa respinga suspendarea executarii vremelnice, depusa de recurent/parat/
"suspendarea executarii sentintei civile atacate pana la solutionarea recursului declarat impotriva aceleiasi hot jud", am citat din declaratia de recurs depus de rec/parat.

Hot in prima instanta l-a obligat sa-mi plateasca salariile ..etc. fara reintegrare in munca.
Iar in declaratia de recurs, recurentul/parat face referire la faptul ca executarea l-ar pune in pericol de faliment dat fiind ca tocmai din acest motiv a dispus restructurarea etc, iar in prezent incearca sa duca la indeplinire o lucrarea care nu ar mai fi posibila, din lipsa banilor daca s-ar dispune execut.HOT si respectiv s-ar ingadui plata.

Pe de alta parte ca odata bani dati nu i-ar mai putea recupera de la reclamant.intimat dat fiind ca nu detin bunuri.
Pe scurt aceasta este situatia.

Cu stima,
Dani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare hotarare ludeea ludeea Buna ziua, In cazul in care la sf unui proces s-a facut recurs de catre parata care a pierdut procesul , recursul nefiind suspensiv de executare daca ... (vezi toată discuția)
Recurs calitate procesuala leusan leusan Intr-o speta in care : se face o contestatie la executare silita se suspenda initial executarea (contra cautiunii) , prin incheiere motivata, cu recurs in 15 ... (vezi toată discuția)
Recursul formulat impotriva ordonantei presedentiale corinuta corinuta In data de 18 decembrie 2008 instanta a admis cererea de ordonanta P privind incedintarea minorilor mamei, pana la solutionarea pe fon a cauzei. In data de 22 ... (vezi toată discuția)