Recurent /Parata a facut recurs la proces litgiu de munca si contesta executarea vremelnica a Hotararii.
In acest caz, intampinarea de catre reclamant/intimat este obligatorie?Sau este suficient sa pregatesc motivele si sa le inmanez instantei si respectiv rec/parat in instanta?
Mai sunt 3 zile respectiv miercuri pana la sedinta.
Va rog sa-mi spuneti: daca nu am depus pot sa fac acest lucru in instanta, acum fiind a 2 infatisare, prima data s-a dat termen recurent/parat sa depuna cautiune.
Si daca pot sa o depun in fata instantei, este corect sa formulez: actiune de respingere a suspendarii executarii avand in vedere.....
"suspendarea executarii sentintei civile atacate pana la solutionarea recursului declarat impotriva aceleiasi hot jud", am citat din declaratia de recurs depus de rec/parat.
Hot in prima instanta l-a obligat sa-mi plateasca salariile ..etc. fara reintegrare in munca.
Iar in declaratia de recurs, recurentul/parat face referire la faptul ca executarea l-ar pune in pericol de faliment dat fiind ca tocmai din acest motiv a dispus restructurarea etc, iar in prezent incearca sa duca la indeplinire o lucrarea care nu ar mai fi posibila, din lipsa banilor daca s-ar dispune execut.HOT si respectiv s-ar ingadui plata.
Pe de alta parte ca odata bani dati nu i-ar mai putea recupera de la reclamant.intimat dat fiind ca nu detin bunuri.
Pe scurt aceasta este situatia.