In cazul in care intr-o asociatie de proprietari unei salariate i-a decedat sotul, parinte sau copil, angajatorul ii poate oferi un ajutor de deces si in baza carei legi, articol, etc., i se poate acorda acest drept si care e suma care ii poate fi acordata?
care este baza legala pentru de a impune verificarea metrologica?
nu am gasit Ord. BRML nr.48/22.03.2010 L.O. 2010. mi-l poate trimite cineva sa-l citesc?
Am o suma mare de dat la intretinere . Suma s-a acumulat pe o perioada de 5 ani timp in care nu am primit nici o instiintare si nici nu am fost data in judecata. Acum vreau sa-mi vand apartamentul iar cei de la asociatie vor sa le dau si penalitatile. Am auzit ca dupa trecerea a 3 ani penalitatile se sting ramanand a plati doar suma datorata cheltuielilor de intretinere lunare pe tot parcursul acestei perioade. Stiti cumva care e acea lege care imi stinge datoria (penalitatile)? Si nu ma refer la legea 175/2010
1) Discutand cu majoritatea celor care au centrala pe gaz am ajuns la concluzia ca acestia nu vor sa plateasca acea cota de 30-50%(ordinul 343/2010 anrsc) pe motiv ca , sustin ei aceasta este o hotie. Care ar fi forma corecta prin care ei sa poata fi scutiti de aceasta plata daca acestia sunt nemultumiti?
2) Firmele care au montat repartitoare au solicitat printr-o notificare trimisa asociatiei sa intocmim la fiecare scara pentru fiecare apartament cate repartitoare de caldura au, cate tevi si ce grosime au, etc. Cum trebuie procedat deoarece aceasta sarcina nu stiu daca intra in atributiile asociatiei. In notificarea data catre asociatie ne transmit si preturile (in cazul in care se vor ocupa ei de solutionarea acestor acte) in caz ca asociatia nu-si asuma raspunderea. Mentionez ca montarea repartitoarelor de caldura nu s-a facut prin asociatie.