buna ziua
socri mei au murit nu au lasat nici un testament
dupa moartea socrilor cumnatimeiau cedat totul in favoarea sotiei mele doar verbal
ce ar trebui sa fac sa am un act legal si cat mai ieftin deocamdata
buna seara ma numesc Dudas Elena am varsta de 48 de ani am o vechime in campul munci de 18 an si 10 luni in conditi deosebite de munca si 3 ani in comerti. sufer de urmatoarele boli : spondiloza cervicala spondiloza lombara gradul 4 coxatroza femurala bilaterala asvrea sa stiu daca aceste boli am dreptul la pensie de boala va multumesc astept raspunsul dumneavoastra cu stima Elena
Apel catre tribunal inca nu s-a facut, unde pot sa ma interesez daca asiguratorul a facut recurs? din cate stiu a fost un reprezentant de la asigurari dar mai multe nu stiu.
In cazul asta eu ce ar trebui sa fac? sa merg la asigurator si sa ma interesez sau sa astept hotarerea definitiva?
recomandarea primita a fost sa asteptam hotararea definitiva si irevocabila iar dupa aceea sa mergem la asigurator cu hotarerea, prin urmare acesta fiind obligat sa plateasca despagubirile. Ni s-a spus ca exista probabilitatea ca acesta sa refuze, dar atunci se va da titlu executor sau asa ceva.
In urma unui accident soldat cu vatamare corporala din culpa grava {victima avand peste 60 de zile de ingrijire medicala} si in urma procesului penal s-a hotarat ca inculpatul primeste cu suspendare...iar victima se alege cu suma de.{ex. 5000 ron}ce reprezinta despagubirea materiala iar despagubirea morala este de {ex. 5000 Euro}
Avocatul precizand ca rca-ul va trebui sa plateasca despagubirea morala {cea de 5000 euro). In opinia avocatului aceasta sume de 5000 de euro este destul de mare, fapt la care nu a mai recomandat si procedura unui apel, justificand faptul ca rca-ul este cel care va plati. Ulterior a revenit la ideea de a face un apel existand posibilitatea ca reprezentantul de asigurari sa motiveza faptul ca apararea nu s-a dus pana la final.
Imi cer scuze pentru explicata destul de vaga pe care am postat-o si daca ar putea cineva sa-mi raspunda la urmatoarele:
Cine plateste pana la urma despagubirea morala?
Exista posibilitatea ca rca-ul sa nu plateasca?