avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine ma poate sfatui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine ma poate sfatui

buna ziua
socri mei au murit nu au lasat nici un testament
dupa moartea socrilor cumnatimeiau cedat totul in favoarea sotiei mele doar verbal
ce ar trebui sa fac sa am un act legal si cat mai ieftin deocamdata
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:18, 6 Februarie 2011
Trebuie sa conduceti pe acel cumnat la un notariat si sa dea declaratie de renuntare la succesiune, dupa care sa solicitati deschiderea succesiunii la un notar
Da,cumnatii dvs.sa dea declaratie la notar de renuntare la succesiune,asa cum doamna avocat in mod corect a aratat.
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare, sau nu, a notarului public elisabeta propszt elisabeta propszt Acum un an mi-a murit soacra, lasand un testament in favoarea mea si a sotului. actele de intabulare au fost facute pe soacra 1/1 parte. Socrul a murit in ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral mihaimen mihaimen Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa frate fara copii Chirila Corina Chirila Corina Sotul meu si-a pierdut parintii in urma cu mai multi ani. Dupa succesiune, am locuit intr-o curte cu singurul lui frate, cu dependinte comune. De curand sotul ... (vezi toată discuția)