buna ziua, la scara blocului nostru se aduna seara de seara foarte multi "tineri" ce fac multa galagie, mizerie, beau, urineaza etc. pentru a evita ca acest lucru sa se mai intample cativa vecini doresc ca in spatele blocului sa se monteze o poarta cu cheie ca se se evite intrarea in mica curte a blocului a acelor indivizi. pentru a putea face acest lucru presedintele asociatiei a cerut un tabel nominal cu semnatura de acceptare a tuturor proprietarilor de pe scara. cum stiam ca trebuie acceptul a 50+1 proprietari, va intreb cum este corect si legal sa procedam. multumesc frumos, o zi buna
in contractul meu cu restaurantul, semnat in data de 28 mai 2012 pentru un botez pentru data de 28 octombrie 2012 scrie asa:
obligatiile prestatorului
" anunta beneficiarul cu cel putin 60 de zile inainte de anularea evenimentului in cazul unor motive obiective si se restituie avansul integral".
vreu sa anulez acest contract si sa-mi recuperez avansul dar nu stiu ce sa scriu in cererea catre restaurant pt ca nu inteleg ce inseamna motive obiective. am sanse sa-mi recuperez banii daca anunt cu 60 de zile inainte?
LOCUIESC LA PARTERUL UNUI BLOC SI ESTE FOARTE FRIG ORICAT DE CALD AS INCERCA SA FAC. MI SA SPUS CA AR TREBUI IZOLAT SUBSOLUL BLOCULUI. PT ACEASTA CHELTUIALA TREBUIE SA PARTICIPE TOTI VECINII CA IN CAZUL IZOLARII TERASEI?
MULTUMESC ANTICIPAT.
asociatia de proprietari are contract de utilizare a spatiilor comune cu firma Infogate (internet, telefonie fixac si cablu) care apartinea de Czone, pe o durata de 5 ani in care sa stabilit sa se plateasca 100 lei/luna pt cele 3 scari ale blocului
anul trecut a fost preluata de RCS & RDS dar nici una dintre parti nu ne-a anuntzat de acest lucru.
de atunci nu sa mai platit nimic catre asociatie desi se folosesc de curent din scarile blocului pt a alimenta furnizarea de internet/telefon/cablu in toate cele 3 scari
am fost la sediul rds dar nu sa rezolvat nimic fiind trimisi dintr-un loc in altul, am trimis mail apoi fax in care anuntam ca stim ca ei, RCs&RDS au preluat firma Czone deci si contractul pe care il au cu noi si nu si-au achitat datoriile fata de asociatie. nu am primit raspuns
pot face plangere la OPC ? Fac in numele asociatiei sau al meu ca presedinte?
dorim ca firma care a preluat contractul sa-si achite datoriile catre asociatie cum ni se pare noua corect
pai am contract pt cablu si act aditional pt internet si telefon fix.
inseamna ca scriu ca doresc rezilierea actului aditional ? si de ce trebuie sa specific motivele? nu mai vreau internet ca merge prost si nu prea stau pe acasa sa-l folosesc si la fel cu fix-ul
cererea de reziliere a serviciului de internet trebuie sa contina si altecva decat ceea ce am scris eu mai jos? trebuie sa mentionez ca astept raspuns scris de la ei?
Subsemnatul ....., cu domiciliul in Bucuresti, str. ..... telefon .... abonat al RCS & RDS Bucuresti, sector 5, solicit rezilierea :
□ serviciului de telefonie fixa: DIGI Tel, avand numarul: .....
□ serviciului de internet cu modem mobil de date
pentru imobilul situat in str. ....., Bucuresti,.
va multumesc
data semnatura
ynocentta multumesc frumos pentru raspuns. pentru a fi sigura ca am dat toate amanuntele am revenit acum avand contractul in fata. ma scuzati ca o sa scriu mai mult dar eu nu ma pricep.
in 31.05.2010 am facut act aditional la contract pt instalarea de internet in care se spune: "potrivit ofertei a RCS RDS si in virtutea faptului ca abonatul a incheiat prezentul act aditional prin care contractul se prelungeste pt o perioada minima initiala de 16 luni ii sunt predate pt a putea beneficia de serviciul de telefonie mobila, telefonie fixa sau internet mobil un telefon mobil, fix (dupa caz) si/sau cartela sim aferenta modemului de date, la data punerii in functiune a serviciului contractat.
in procesul verbal de predare-primireechipamente se specifica urmatoarele: in cazul incetarii contractului din orice motiv (reziliere, denuntare unilaterala, anulare etc) abonatul se obliga sa restituie in stare de functionare in termen de 2 zile echipamentul de comunicatie si cartele sim primite. in caz de frauda, pierdere, deteriorare, furt abonatul se obliga sa achite catre RDS RCS in mod neconditionat, cu titlu de cauza penal, echivalentul in lei a sumei .....pt telefon fix, mobil, modem (se insira toate cu suma aferenta).
atat
inteleg ca am incheiat actul pe 16 luni, dar nu scrie nicaieri ca daca doresc sa reziliez mai devreme trebuie sa platesc o taxa suplimentara.
corect?
anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute incluse (nu prea l-am folosit asa ca nu stiu prea multe)
anul acesta am facut tot cu rds rcs contract pentru internet cam prin luna mai. acum 2 luni mi-au dat si un telefon fix gratis cu minute. gratis pana te duci la ghiseu sa platesti, unde afli ca platesti 5 lei in fiecare luna pentru el.
ideea e ca vreau sa reziliez contractul de internet (merge foarte prost) si vreau sa renunt la acel post telefonic fix pentru ca nu-mi trebuie.
dupa o convorbire la telefon mi-au spus ca nu pot rezilia de cat dupa cele 16 luni de zile stipulate in contract sau daca platesc o taxa de 100 E.:O
am auzit ca a aparut o lege care imi da dreptul sa reziliez in orice moment fara ca ei sa perceapa tot felul de taxe. este adevarat?
ma puteti ajuta?