avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters170122

Activitate ContSters170122

Este normal ca la angajare sa se opreasca o copie a cartii de munca la ITM?
Multumesc!
buna ziua
am rugamintea sa imi spuneti daca pot beneficia de ajutor de somaj in cazul in care contractul de munca intre mine si fosta firma unde am lucrat s-a incheiat cu acordul partilor; de asemenea daca mi se acorda somajul tinand cont ca am lucrat 12 luni consecutive in ultimii 2 ani (intre martie 2009 - martie 2010)
multumesc!
Răspuns la discuția drepturi salariale
multumesc pt. raspuns
in cazul in care aduc martori, diferite rapoarte de activitate zilnice, saptamanale de care stiu si fostii mei colegi pentru ca si ei le faceau credeti ca acestea ar fi destul de convingatoare pt. instanta?
buna
imi puteti spune daca in cazul in care am lucrat la o firma timp de 3 ani timp in care am facut ore suplimentare(zilnic cel putin 3 ore si in fiecare sambata fara zile libere in cursul saptamanii) neevidentiate in pontaje si bineinteles neplatite as putea sa obtin acete drepturi banesti in instanta?
si o alta intrebare in ceea ce priveste plata diurnelor: zilnic am facut cel putin 300-400 km in afara judetului insa niciodata nu am primit diurna - as putea obtine in instanta castig de cauza?
multumesc pentru ajutor!