avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

buna
imi puteti spune daca in cazul in care am lucrat la o firma timp de 3 ani timp in care am facut ore suplimentare(zilnic cel putin 3 ore si in fiecare sambata fara zile libere in cursul saptamanii) neevidentiate in pontaje si bineinteles neplatite as putea sa obtin acete drepturi banesti in instanta?
si o alta intrebare in ceea ce priveste plata diurnelor: zilnic am facut cel putin 300-400 km in afara judetului insa niciodata nu am primit diurna - as putea obtine in instanta castig de cauza?
multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ContSters170122 , utilizator 09:34, 30 Septembrie 2010
Toate aceste lucruri trebuie sa le probati in instanta pentru a avea castig de cauza.
multumesc pt. raspuns
in cazul in care aduc martori, diferite rapoarte de activitate zilnice, saptamanale de care stiu si fostii mei colegi pentru ca si ei le faceau credeti ca acestea ar fi destul de convingatoare pt. instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontarea si salariul pe tara al soferilor de autocamion angajaripolach angajaripolach Buna seara! Am o mare dilema cu privire la pontarea soferilor. Firma la care lucrez are 170 de soferi, toti lucrand pe comunitate. Pe acestia ii pontam cu 8 ... (vezi toată discuția)
Lucru sambata constantin25 constantin25 Lucrez in cadrul unei societati cu contract de munca individual pe perioada nedeterminata. Contractul a fost incheiat pentru un program de lucru de 8 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Evidentiere in pontaj zile libere platite la restaurante simonasara simonasara Buna ziua, In primul rand vreau sa spun ca am tot citit raspunsurile postate pe forum ref la intrebarea mea, dar am o nelaurire la intocmirea pontajului. ... (vezi toată discuția)