avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Activitate nicu_luca

Activitate nicu_luca

Răspuns la discuția Incalcarea proprietati private
Plangerea am depuso de cand am constatat fapta, dar la fata locului nu sa deplasat nimeni sa constate fapta, persoana care a intrat fiind un vecin.Va multumesc.
Intrarea pe o proprietate,cosirea si ridicarea ierbi fara acordul proprietarului de drept.
As dori sa stiu unde se incadreaza fapta si in baza caror articole.
In cate zile politia ar trebui sa dea un raspuns la plangerea depusa, si sa vie la fata locului pentru a face constatearea.
Va multumesc .
Pe langa terenul pe care lam primit prin donatie de la tatal meu a trecut o strada, in urma cu catva ani celelalte terenuri cu care ma invecinam au fost cumparate de alti proprietari care avand esire la cele doua capete au inchis aceasta strada inchizandu-mi accesul la acest teren, mergand la primarie in mai multe randuri mi-sa spus sa dau persoanele respective in judecata, mentionez ca aceste persoane nu mi-au incalcat proprietatea ci au inchis un bun public. Cum ar trebui sa procedez. Va multumesc.
Buna ziua
Am o suprafata de teren primita prin donatie de la tatal meu, in urma cu o saptamana un vecin a intrat si a cosit pe proprietatea mea, am depus plangere la politie, acuma vecinu vine sa ne intelegem dar el vrea sa ne intelegem in termeni lui sa renunt la plangere. Mentionez ca de trei ani am ramas si fara cale de acces la acest teren si cand lam rugat pe acest vecin sa imi deie voie pe proprietatea lui nu a vrut, intreb ce pot face.
Va multumesc.