Intrarea pe o proprietate,cosirea si ridicarea ierbi fara acordul proprietarului de drept.
As dori sa stiu unde se incadreaza fapta si in baza caror articole.
In cate zile politia ar trebui sa dea un raspuns la plangerea depusa, si sa vie la fata locului pentru a face constatearea.
Va multumesc .
in cazul dv. formulati plingere penala impotriva faptuitorului, daca il/ii cunoasteti, in termen de 2 luni de la data comiterii infractiunii. plingerea o depuneti la postul de politie.
Plangerea am depuso de cand am constatat fapta, dar la fata locului nu sa deplasat nimeni sa constate fapta, persoana care a intrat fiind un vecin.Va multumesc.
problema efectuarii cercetarii la fata locului, ca si a celorlalte activitati specifice, revine organelor de cercetare penala in exclusivitate. la sfirsitul cercetarilor, vi se aduce la cunostinta solutia.
ar putea fi vorba de tulburare de posesie si furt- art. 220cod penal si art. 208-209 cod penal; nu stiu cat de importanta poate fi o " cercetare la fata locului " si ce credeti d-voastra ca puteti dovedi raportat la situatia de fapt concreta prezentata; in privinta termenului in care trebuie efectuata cercetarea - prealabila initial si apoi in functie de aprecierea procurorului inceperea sau neinceperea urmaririi penale , acesta este in functie si de numarul de cauze pe care trebuie sa le solutioneze respectivul organ de politie.
avocat Cristina Popescu
Taiere gard
liamic43
Taierea unui gard(al meu de catre altii)in mai multe locuri,inclusiv desfiintarea lui pe o anumita portiune,in ce categorie de infractiuni intra?
Se poate ... (vezi toată discuția)