avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inchiderea unui drum public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inchiderea unui drum public

Pe langa terenul pe care lam primit prin donatie de la tatal meu a trecut o strada, in urma cu catva ani celelalte terenuri cu care ma invecinam au fost cumparate de alti proprietari care avand esire la cele doua capete au inchis aceasta strada inchizandu-mi accesul la acest teren, mergand la primarie in mai multe randuri mi-sa spus sa dau persoanele respective in judecata, mentionez ca aceste persoane nu mi-au incalcat proprietatea ci au inchis un bun public. Cum ar trebui sa procedez. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:21, 30 Septembrie 2010
Promovati in instanta de judecata actiune civila avand ca obiect''actiune in constatare''.

andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-mi scapa? doberv doberv am primit o mostenire care nu are decat o latura la strada iar acea latura fiind pe malul lacului cand creste apa nu mai am cum sa ajung la casa decat cu ... (vezi toată discuția)
Caz devalmasie vs uzucapiune nicole852107 nicole852107 buna ziua,suntem intr-un proces de iesire din indiviziune si succesiune.suntem in devalmasie 3 familii.una din ele a dobindit terenul prin act de donatie de la ... (vezi toată discuția)
Buna. am un teren intravilan, pe care sunt proprietar 1/2. tatal ... Aquavia32 Aquavia32 Buna. Am un teren intravilan, pe care sunt proprietar 1/2. Tatal meu vitreg are tot 1/2. Ce cai sunt de a putea vinde partea mea din teren? Sunt obligat sa ii ... (vezi toată discuția)