buna ziua,suntem intr-un proces de iesire din indiviziune si succesiune.suntem in devalmasie 3 familii.una din ele a dobindit terenul prin act de donatie de la tatal meu in 1995,in acelasi an tatal meu moare.acum suntem in judecata,am facut expertiza topo din care reiasa caci in realitate terenul este mult mai mare decit cele inscrise in acte.raportul de expertiza v-a fi facut doar pe mp inscrisi in acte.in ultimii 16 ani,nu am avut acces acolo,dupa ce a murit tatal meu,au inchis usa au facut scandal si asa mai departe.in casa nu a locuit nimeni,in curte donatarul si-a facut casa,extratabulara.nu este inca inscrisa in cf.are dreptul sa ceara uzucapiune de 10-20 ani?pe diferenta de teren?eu am martori,care pot declara ca nu am putut intra in casa,in curte...samd,tot timpul au sustinut ca e curtea lor.au folosit terenul dar nu au platit si impozitul,in ultimii 4 ani noi l-am platit.va multumesc
ca obiect este iesirea din indiviziune,s-a facut expertiza topo,dar nu stiu cum facem cu restul de teren...v-a fi un alt proces?cum trebuie sa procedez?cum il pot intabula?
Nelamurire
nicole852107
buna ziua,imi puteti spune cite expertize trebuie facute la o casa si teren intr-un proces de iesire din indiviziune ?am inteles caci se fac 3..,expertiza ... (vezi toată discuția)