avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcarea proprietati private
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcarea proprietati private

Buna ziua
Am o suprafata de teren primita prin donatie de la tatal meu, in urma cu o saptamana un vecin a intrat si a cosit pe proprietatea mea, am depus plangere la politie, acuma vecinu vine sa ne intelegem dar el vrea sa ne intelegem in termeni lui sa renunt la plangere. Mentionez ca de trei ani am ramas si fara cale de acces la acest teren si cand lam rugat pe acest vecin sa imi deie voie pe proprietatea lui nu a vrut, intreb ce pot face.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:33, 29 Septembrie 2010
Formulati impotriva vecinului o plangere ptr. savarsirea infractiunii de tulburare de posesie si totodata in istanta civila o actiune ptr. o servitute de trecere.
avocat Cristina Popescu
lasati plangerea penala sa isi urmeze cursul ei de cercetare si introduceti si o actiune de servitute la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gresit dumitru1 dumitru1 Titlu de propri. e gresit,tatal meu a avut in posesie aproximativ 2000m2, cind sa facut titlu sa trecut 1600m2? vecini mei au avut mai putin teren?sau ... (vezi toată discuția)
Ingradirea accesului la proprietate privata GRECEA SORIN GRECEA SORIN Buna ziua,detin in proprietate un teren in suprafata de 2600mp intravilan.Acest teren este taiat in doua de un parau care in actele mele este proprietatea ... (vezi toată discuția)
Notificare eliberare drum de servitute cristian_cojocaru cristian_cojocaru Buna, Am obtinut in instanta drept de servitute pe terenul unui vecin. Deoarece nu a vrut sa indeparteze diverse obiecte depozitate pe suprafata stabilita ... (vezi toată discuția)