avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită notificare eliberare drum de servitute
Discuție deschisă în Executare silită

notificare eliberare drum de servitute

Buna,

Am obtinut in instanta drept de servitute pe terenul unui vecin. Deoarece nu a vrut sa indeparteze diverse obiecte depozitate pe suprafata stabilita pentru servitute, am facut o executare silita. Lucrurile insa nu s-au schimbat si as vrea ca inainte de orice actiune in instanta sa ii mai dau o sansa printr-o notificare. Ar puteacineva sa imi trimita un format de notificare pentru eliberarea terenului in vederea amenajarii drumului de servitute

Multumesc mult.

Cristian
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:43, 28 Februarie 2013
Apelati la executorul judecatoresc si in paralel faceti plangere penala pentru nerespectarea hotararii jud.
As adauga si plangerea penala pentru tulburare de posesie.
Multuymesc petru sugestia cu plingerea penala. Reformulez solicitarea initiala... :) Ma poate ajuta cineva cu un model de plingere penala? Unde o depun? La politia din sat, la judecatorie?

Multumesc

cc
Plangere pt nerespectarea hot, sunteti indreptatit sa faceti daca se opune executarii silite, iar tulburare de posesie ar fi daca dvs posedati acest drum, ori inca nu.
Notificati-l, apelati apoi la executor.
Daca vreti sa faceti plangere penala, va adresati politiei, va ajuta politistul sa formulati plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza dupa o executare silita? cristian_cojocaru cristian_cojocaru Buna. Ieri am pus in aplicare o executare silita pentru un drum de servitute. Cei executati au spus ca nu vor lasa pe nimeni sa treaca si nu vor indeparta ... (vezi toată discuția)
Incalcarea unei sentinte definitive si irevocabile Bursuc_Georgeta_Maria Bursuc_Georgeta_Maria Buna seara. As dori sa va intreb ceva. Va relatez pe scurt despre ce e vorba: am castigat in instanta o servitute de trecere prin decizie definitiva si ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la servitute iulia100 iulia100 Buna ziua, am o servitute cu plata( valoare 8000 euro) care spune:constituim in favoarea imobilului proprietatea sotilor x in suprafata de y , o servitute de ... (vezi toată discuția)