Buna seara. As dori sa va intreb ceva. Va relatez pe scurt despre ce e vorba: am castigat in instanta o servitute de trecere prin decizie definitiva si irevocabila in 2012, am fost pusi in posesie de catre executor judecatoresc, s-a marcat terenul cu tarusi, am fost intabulati in acea servitute.
In 09.09.2014 persoana peste terenul careia s-a constituit servitutea ne-a oprit sa mai trecem si a scos aproape toti tarusii care marcau servitutea. Am facut plangere penala la Politie, dar pana in perzent nu am primit niciun raspuns. Ce se va intampla, cat timp va dura pana se va solutiona cererea? Poate ramane nepedepsita acesta fapta? Va multumesc anticipat.
Formulati o cerere la Parchet pentru urgentarea solutionarii dosarului. Avand o hotarare irevocabila , persoana in cauza este pasibila de o pedeapsa pentru nerespectarea hotararii judecatoresti si tulburare de posesie. Aveti dreptul sa treceti in continuare pe acel loc, si chemati politia ori de cate ori va impiedica.
Tulburare de posesie
gesiana
Am cumparat un teren extravilan cu intabulat liber de sarcini extras de carte funciara pus pe rol la Consiliul Popular fara a fi probleme.Terenul era nelucrat ... (vezi toată discuția)