avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare de posesie!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare de posesie!

am castigat procesul cu un individ care imi ocupase abuziv capatul unui teren :am hotararea definitiva si irevocabila cu titlu executoriu si am deschis executarea silita si punerea in posesie care se va finaliza in 2 zile.(terenul are cadastru si este si intabulat);Dar a mai aparut o problema cu vecinul meu care este recidivist si recalcitrant,si anume;in capatul terenului a intrat 2m pe mine si pe toata lungimea terenului inca 1,5-2m.(vecinul nu este acelasi individ cu care am avut proces si nu are cadastru pe terenul lui si a batut el tarusi de delimitare cum ar crede el ca ar trebui sa fie).Cum ar trebui sa procedez ca sa fie si el chemat cand o sa fiu pus in posesie?(pentru orice eventualitate as putea cere eu sau executorul asistenta politiei?) SI daca o sa smulga tarusi pe care-i vom bate cu executorul ce poate patii ,sau dupa cat timp il pot da eu in judecata pentru tulburare de posesie desi m-am cam saturat de procese si individul ar putea sa imi faca rau prin gospodarie(la ultima discutie, cu el, ma amenintat ca imi da foc la casa).=D>
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 07:56, 10 Iulie 2013
Stimat forumist,

Cel mai bine ar fi să vorbiți cu executorul, spunându-i despre situație.

Din punctul meu de vedere, se vor ivi ceva probleme, având în vedere că vecinul nu a fost parte în hotărârea câștigată de către dvs, fiind posibilă începerea unui proces și cu acesta.

Totuși, poate lucrurile se vor opri la discuții. Nu vă oprește nimeni să-l avertizați de săvârșirea infracțiunii prevăzute de Art. 220 Cod penal, Tulburarea de posesie.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate cadastrata. posibile solutii. Alkaid Alkaid Buna ziua. Problema este urmatoarea. Sunt proprietar al unui teren intravilan intr-o localitate din Valcea, dobandit prin mostenire. Anul trecut am efectuat ... (vezi toată discuția)
Granituire intre vecini hadasatanase hadasatanase BUNA,SUNT DIN ARAD.SUNT IN LITIGIU CU VECINUL CARE SUSTINE CA PROPRIETATEA ESTE CONSTRUITA PE O BUCATA DIN TERENUL LUI,DEOARECE II LIPSESC 200 METRI ... (vezi toată discuția)