am castigat procesul cu un individ care imi ocupase abuziv capatul unui teren :am hotararea definitiva si irevocabila cu titlu executoriu si am deschis executarea silita si punerea in posesie care se va finaliza in 2 zile.(terenul are cadastru si este si intabulat);Dar a mai aparut o problema cu vecinul meu care este recidivist si recalcitrant,si anume;in capatul terenului a intrat 2m pe mine si pe toata lungimea terenului inca 1,5-2m.(vecinul nu este acelasi individ cu care am avut proces si nu are cadastru pe terenul lui si a batut el tarusi de delimitare cum ar crede el ca ar trebui sa fie).Cum ar trebui sa procedez ca sa fie si el chemat cand o sa fiu pus in posesie?(pentru orice eventualitate as putea cere eu sau executorul asistenta politiei?) SI daca o sa smulga tarusi pe care-i vom bate cu executorul ce poate patii ,sau dupa cat timp il pot da eu in judecata pentru tulburare de posesie desi m-am cam saturat de procese si individul ar putea sa imi faca rau prin gospodarie(la ultima discutie, cu el, ma amenintat ca imi da foc la casa).=D>
Cel mai bine ar fi să vorbiți cu executorul, spunându-i despre situație.
Din punctul meu de vedere, se vor ivi ceva probleme, având în vedere că vecinul nu a fost parte în hotărârea câștigată de către dvs, fiind posibilă începerea unui proces și cu acesta.
Totuși, poate lucrurile se vor opri la discuții. Nu vă oprește nimeni să-l avertizați de săvârșirea infracțiunii prevăzute de Art. 220 Cod penal, Tulburarea de posesie.
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)