Buna ziua,detin in proprietate un teren in suprafata de 2600mp intravilan.Acest teren este taiat in doua de un parau care in actele mele este proprietatea statului roman.In zona in care am terenul calea de acces ESTE COMUNA cu alti doi vecini,deci cale de acces ptr 3 familii,TOTI TREBUIE SA TRECEM PESTE ACEL PARAU! Ani de zile,cat timp acele 3 terenuri apartineau la 3 frati[tata si 2 unchi] nu au fost probleme.Peste parau a fost un pod de lemn.De o perioada cei doi unchi au decedat,iar o casa a fost cumparata de un individ cu care nu ai ce discuta si care dupa ce a trecut vreme de 12 ani de cand a cumparat casa pe podul sus mentionat,sa hotarat[cu materiale de la primarie],si a facut un alt pod din beton,iar pe cel vechi l-a daramat NE CONSULTANDU-SE CU NOI CEILALTI 2 VECINI! Acum pe mine nu ma mai lasa sa trec podul pe motiv ca este al lui si eu nu am contribuit cu nimic! NU L-AM RUGAT SA FACA ALT POD, NU AVEAM NEVOIE DE ALT POD,DECI NU MA PUTEA OBLIGA SA PARTICIP LA CHELTUIELI SI NU AVEA CE SA DARAME FARA ACORDUL NOSTRU VECHIUL POD! Stia ca suntem 3 familii si ca ESTE CALE DE ACCES COMUNA! Mai mentionez ca nu detine nici un act pe calea de acces,decat pe casa in care sta, pe terenul arabil din spatele ei NU ARE ACTE! Ca sa ma intelegeti mai simplu: este un teren arabil mare si fanat,impartit in cota parte EGAL,IN TREI!La cota mea parte nu pot ajunge decat peste pod,LUCRU CARE IMI ESTE INTERZIS DE ACEST INDIVID! Unde ma pot adresa,nu vreau sa-l dau in judecata deoarece este un mare abuz,se incalca grosolan DREPTUL DE SERVITUTE LA ACCES! Pot rezolva facand plangere la politie? Va multumesc!
incercati sa faceti plangere pt tulburarea posesiei, este o ingradire a dreptului dvs, a a dreptului de a folosi calea de acces care cred ca in final o sa trebuiasca s-o cereti tot prin instanta.