avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce lege te obliga sa cedezi un drum de acces la trei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce lege te obliga sa cedezi un drum de acces la trei locuințe?

Suntem trei familii fără drum de acces. Drumul de acces vechi este printr-o vale (parau). Vecinul nu vrea să ne dea drum pe terenul lui, cu toate că vrem să îl despagubim. Exista lege care l-ar obliga sa cedeze drum?
Va multumim anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Maria Popan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maria Popan , utilizator 22:50, 30 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consultati un avocat se poate obtine prin instanta un drept de servitute de trecere pe proprietatea vecinului daca chiar nu aveti alte variante de acces.
Multumim mult!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Consultati un avocat se poate obtine prin instanta un drept de servitute de trecere pe proprietatea vecinului daca chiar nu aveti alte variante de acces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai am drum acces mialisa mialisa Am un teren intravilan,care avea pe vremea comunismului un drum de acces la strada principala(atunci locuiam acolo,dar am fost inundati,cei de la asigurari pe ... (vezi toată discuția)
Acces la drum de servitute ! buna ziua, in urma cu un an am cumpărat ... dunasor dunasor Acces la drum de servitute ! Buna ziua, in urma cu un an am cumpărat 3/8 parcele de teren la care este atașat un drum de servitute ( 12 m teren, 6 drum de ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere aniry_28 aniry_28 buna ziua, as dori si eu un raspuns la urmatoarea problema: - in anul 1997 am cumparat un teren, in continuarea lui existand un alt teren care nu avea drum de ... (vezi toată discuția)