Multumesc pentru interventie, dar tot nu am priceput cum ar trebui sa ma apar. Nu pot sa-mi angajez avocat din motive financiare. Daca duc fotografii de la locul faptei prin care sa se observe curba ffff larga cu vizibilitateade 300-400m, si fara semn de restrictie la depasire, si cu linia continua fff greu vizibila ( doar urme vagi) crede-ti ca vor fi acceptate in instanta ?
Va multumesc.
Buna ziua tuturor !
Va rog cu sfaturi , deoarece am comis fara sa imi dau seama , dar asta este, am depasit Loganul politiei fara inscriptii si fara numar de MAI pe linie continua, care este aproape stearsa, (foarte greu vizibila) intr-o curba larga , in afara localitatii unde vizibilitatea este cam de 300-400 m, si nu exista indicator de circulatie cu depasirea interzisa. Loganul circula cu 50-55 km/ora, iar eu l-am depasit fara nici un risc deoarece nu mai existau alte autovehicule pe acel sector de drum.
Partea trista este ca am fost inregistrat cu camera lor din dotare (tip radar) care functioneaza si pe timp de zi cu inflarosii , ceace amplifica orice este refrectorizant prin zona si in inregistrare se observa clar ca exista linie continua, dar vizual nu prea, doar daca o cauti intentionat. A fost imprastiat si material antiderapant iar drumul era uscat (fiind ger afara) iar acel material a devenit alburiu si a estompat si mai mult vizibilitatea liniei.
Am depus contestatie la decizia de retinere a permisului de conducere pentru acest motiv.
Intrebarea mea este: Ce sanse am sa pot dovedi ca a fost o fapta neintentionata (respect legea ) dar din cauza ca m-am asigurat in fata si in spate, am vazut ca se poate depasi in conditii de siguranta , nu mi-a ,,sarit in ochi ca este linie continua" mai ales ca manevra am inceput-o inainte sa intru pe zona cu linia continua si neexistand nici un semn de ,,depasirea interzisa".
Va rog sfatuitima cum sa pun problema in fata istantei de judecata cand ma voi prezenta la proces in urma contestatiei.
Va multumesc din suflet.
Va multumesc mult pt interesul dat referitor la necazul altora, si observ ca sunte-ti singura competenta din tara asta sa ma indrume sa ma redresez. Apreciez fff mult asta !!!!
Dumneavoastra ma sfatuiti sa ma internez, dar pe ce motiv....si cine suporta cheltuelile de spitalizare,. ca doar nu mai sunt nici asigurata, nici ....sunt fara nici in drept...si fara bani !!!!!! Analizele se fac pe bani....spitalizarea pe bani....toate costa si daca nu am de unde...ce fac? As munci....dar cine ma angajeaza? Am fost croitoreasa comenzi inainte de pensie, deci am calificare si experienta, dar.....intreruperea asta mare, pune la toti un semn de intrebare ! . Cum mia-ti spus...sa ma internez ...sa-mi fac alt dosar ....sa .....RISC nu mi se aprobe.....asta inseamna sa intru in datorii si sa nu mai reusesc sa le onorez din cauza ca comisia ma considera apta de munca cu CANCER !!!! Asta-i legislatia romaneasc ?????????????????????????????????????????????
Va multumesc pt. raspunsuri !
Obesrv ca conditiile sa primesti un ajutor din partea statului sunt cam aproape nule. Medicul oncolog imi spune ca cancerul este o boala pentru care ramai pensionat toata viata, comisia te declara sanatoasa!!!#-o#-o#-o. Oare care are dreptate?
Dar ...crunta realitatea, ca m-am trezit peste zi fara nici un venit si fara prea mari sanse de angajare. Obesrvati si dumneavoastra realitatile zilei de azi, ca nu gesesc servici, oameni sanatosi, apti de munca si capabili, cu calificari, dar eu ....fosta pensionara, fara munca de 7 ani, ce sanse asi avea ?
Statul nu ar trebui sa protejeze cumva, pana la angajare, aceste persoane, sau sa creeze facilitati pt angajatori sa atraga in munca persoanele revenite din pensie de boala?!
Ideea este ca vreau sa lucrez, dar cand este momentul interviului.....nu pot sa mint, si m-ar descoperi ca nu am lucrat de 7 ani. Motivul....:( Adevarul. Ce sa fac/ Dar ....legal nu am drepotul la ajutor social sau altceva pana imi gasesc servici ?
Buna ziua tuturor!!!!
Pana de curand am beneficiat de penside de boala , fiind operata de cancer pe col uterin gradul 3 b, dar la ultima prezentare la comisie, am fost declarata apte de munca. Ca urmare m-i s-a retras pensia . Pana imi gasesc servici si primesc un salar, cum pot supravietui , eu si fiul meu minor, fara nici o sursa de venit? Exista vre-o lege care sa protejeze acele persoana care se afla ca in situatia mea, fara pensie si fara servici, mai ales ca oriunde incerc sa ma angajez si spun ca am fost in pensie de boala, evita angajarea , crezand ca capacitatile de munca sunt diminuate.
Va rog sfaturi . Va multumesc !
Suntem o echipa de 20 de oameni intr-o companie mare, care am cerut in scris conducerii firmei sa ne raspunda la cererea facuta mai demult privind drepturile salariale. Au trecut 3 luni si nu am primit nici un raspuns. Dorim sa declansam un conflict de munca. Care sunt pasii legali , avand in vedere ca suntem servire operativa si trebuie sa asiguram 30% continuitate in procesul muncii si liderii sindicali nu ne reprezinta corespunzator? Liderul sindical este angajat pe post de consilier juridic.X-(
Va multumesc.
Incerc sa iau in administrare o casa cu toate anexele gospodaresti si teren agricol si livada si faneata pe termen de 20 ani.
Va rog , daca poate cineva sa-mi transmita un model sau sa ma sfatuiasca cum sa intocnesc un contract legal si sa nu cad intr-on capcana , dar nici sa nu lezez drepturile proprietarului. Doresc sa am mana libera la administrare si sa fiu protejat asupra deciziilor cre le voi lua. Va multumesc!!!
e-mail: horobelv@yahoo.com
Am incercat sa intabulez in baza actului de adjudecare, dar judecatorul de carte funciara a respins intabularea invocand legea 112/1995. A fost de acord doar sa notifice in CF. acest act .
Ce trbuie sa fac sa ma pot intabula ? Trebuie sa dau in judecata,, Cartea funciara" ?