avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra-alex

Activitate alexandra-alex

Răspuns la discuția penalitati intretinere
Va multumesc mult pentru raspunsuri! M-am edificat acum.
Buna seara, am o nelamurire: sunt administrator la o asociatie si in anul 2009 am dat in judecata mai multe apartamente pentru neplata intretinerii. Am primit sentinta anul acesta in luna septembrie, unde spune clar ca sunt obligati la plata intretinerii plus majorari de intarziere. Ma intereseaza, daca legea 175/2010 se aplica si in cazul acesta, in sensul ca restantierii scapa de calculul penalitatiilor daca achita utilitatiile la zi. Ma intereseaza cadrul legal, va rog.
Răspuns la discuția debransare apa rece
Cred ca nu m-am facut inteleasa. Apartamentul respectiv are bransament indiviudal pe apa rece,dar a pastrat conducta de apa calda in casa, motivand ca in cazul in care ar avea avarie la centrala, sa aiba apa calda de la bloc. Nu introduce apa calda in centrala, pentru ca e logic, nu i-ar conveni sa plateasca si gaz si apa calda.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
itinerariu
Buna seara, as vrea sa stiu daca un apartament, care s-a debransat de la apa rece de la asociatie si care are centrala montata, mai poate pastra apa calda din bloc, fara acordul proprietarilor.Persoana care locuieste acolo spune ca are dreptul si ca nu vrea sa blindeze tevile.