avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare apa rece

Buna seara, as vrea sa stiu daca un apartament, care s-a debransat de la apa rece de la asociatie si care are centrala montata, mai poate pastra apa calda din bloc, fara acordul proprietarilor.Persoana care locuieste acolo spune ca are dreptul si ca nu vrea sa blindeze tevile.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:54, 9 Octombrie 2010
Nu va suparati este o contadictie in expunerea dvs
Daca un proprietar detine CT proprie,eventual solicita debransarea de la apa calda si caldura,in nici un caz de la apa rece
In opinia dvs care este logica sa preiei apa calda pe care sa o introduci in CT?
Nu exista dispozitie care sa prevada prerogativa proprietarilor pentru a dispune sau nu,ca un detinator de CT sa poata beneficia de sistemul centralizat de alimentare cu apa
Cred ca nu m-am facut inteleasa. Apartamentul respectiv are bransament indiviudal pe apa rece,dar a pastrat conducta de apa calda in casa, motivand ca in cazul in care ar avea avarie la centrala, sa aiba apa calda de la bloc. Nu introduce apa calda in centrala, pentru ca e logic, nu i-ar conveni sa plateasca si gaz si apa calda.
Daca are contoare de apa calda functionale pe tevile de apa calda, DA, de ce nu?
Daca consuma, plateste, daca nu consuma, nu plateste. Va da citirea contoarelor de apa calda in rand cu toata lumea, va plati reparatiile la conductele de AC in rand cu toata lumea, va suporta pierderile de AC in rand cu toata lumea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Octombrie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Pierderi apa calda/rece la asociatiile de proprietari adina.r adina.r Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si sa-mi comunicati legea si eventual articolul in care se specifica cum se repartizeaza pierderile de apa calda/rece si ... (vezi toată discuția)
Acuzatie nefondata furt de apa calda claudi72 claudi72 Detin un apartamet in care se locuieste rar, adica din 2006 pana in 2012 nu a locuit nimeni, in 2012 s-a locuit 5 luni, iar din sept.2015 pana in prezent ... (vezi toată discuția)