nucu$ a scris:
Pana la urma, eu nu m-am lamurit ce ati cumparat:
O polita de raspundere civila RCA, cu antetul emitentului (asiguratorul), cu o serie si un numar (doc. cu regim special codul tarii/codul asiguratorului/numar),compusa din cartea verde (sub sigla BAAR)si raspunderea civila - sau o bucata de hartie intitulata Antecontract ?La RCA NU EXISTA ANTECONTRACT!
Plangere penala n-au decat sa faca eventual cei de la asigurari, impotriva minunatului agent.Dv. faceti plangere civila impotriva asiguratorului,pentru a palti dauna, instanta va fi cea care va confirma responsabilitatea (daca nu se trezesc la timp).Dovada o veti face cu polita RCA si nr RAF de inregistrare al agentului.
Ce am cumparat seamana identic cu o polita normala de asigurare, numai ca are o mentiune unde este specificat ANTECONTRACT, in rest toate elementele sunt similare cu ale unei polite normale. Cei de la ASIGURATOR au verificat numarul politei in sistem si apare ca a fost folosit in CT pe o alta masina.
Pot castiga in acest caz dauna de la asigurator? Pentru ca in caz de necastig prefer sa-i fac omului masina.
Multumesc anticipat.