avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract agentie imobiliara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract agentie imobiliara

Buna ziua,
Am incheiat cu o agentie imobiliara un Contract de Intermediere ptr.Cumparare in urma vizionarii unui apartament.Am aflat numarul vanzatorului dupa aceea si l am sunat. El vrea sa evitam agentia ca sa nu mai dea comision catre acestia. Daca vanzatorul nu are semnat cu agentia nici un contract, sunt obligat sa platesc comisionul stabilit in contractul incheiat in cazul in care cumpar acel apartament?
Multumesc anticipat.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 21:04, 28 Ianuarie 2011
Intr-adevar, va pot cere achitarea penalitatilor din contract daca dumneavoastra faceti cumpararea. Nu aveti o copie din contract care sa specifice acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema comision agentie imobiliara bodom bodom Ma confrunt cu o problema legata de plata unui comision catre o agentie imobiliara. Am achizitionat un apart prin intermediul unei agentii imobiliare, cu care ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de agentia imobiliara nagyemilia nagyemilia Buna seara! Va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea problema: Am contactat o agentie imobiliara in vederea achizitionarii unui imobil , am semnat un ... (vezi toată discuția)
Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si ... Matei Labra Matei Labra Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si am semnat un contract de intermediere imobiliara pentru acel apartament, comision ... (vezi toată discuția)