În luna septembrie 2005 a avut loc un accident între un autoturism care circula pe șosea și o remorcă a unui utilaj agricol aflată în staționare în afara părții carosabile(deținătorul remorcii era persoană fizică).
ÎN PERIOADA RESPECTIVÃ ERA OBLIGATORIE ASIGURAREA RCA A REMORCII ?
Am aderat în termenul legal la un fond de pensii pilonul III la o anumită bancă. Ulterior am fost informat de banca respectivă că sunt deja înscris cu pensia privată la o altă instituție.
Care poate fi calea legală de a găsi persoana care mi-a folosit datele de identitate în mod abuziv?
Mulțumesc pentru informații!
În fapt obiectul contractului îl reprezenta amplasarea unui bancomat într-un spațiu.
Datorită costurilor ridicate care reprezentau activitatea și condițiile amplasării, bancomatul respectiv nu s-a mai adus în spațiul respectiv.
Se poate rezilia un contract de închiriere a unui spatiu printr-o notificare a beneficiarului, in condiţiile în care nu se prevede în contract această modalitate? Precizez că singurul mod de reziliere prevăzut în contract este acela de a nu achita contravaloare chiriei aferente timp de 2 luni.
Este legal ca unui salariat civil să i se dea preaviz în aceeași zi în care a început concediul medical?
În prealabil persoanei i s-a comunicat în scris faptul că în perioada concediului medical preavizul se suspendă urmând ca acesta să își producă efectele după încetarea stării incapacității temporare de muncă.
Am inaintat o adresa prin care le-am solicitat sa-si achite creantele in cursul anului 2008 prin luna mai sau iunie(nu am adresa in momentul acesta).
Mă ajută la ceva?