avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ASIGURARE RCA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ASIGURARE RCA

În luna septembrie 2005 a avut loc un accident între un autoturism care circula pe șosea și o remorcă a unui utilaj agricol aflată în staționare în afara părții carosabile(deținătorul remorcii era persoană fizică).
ÎN PERIOADA RESPECTIVÃ ERA OBLIGATORIE ASIGURAREA RCA A REMORCII ?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:31, 29 Septembrie 2012
OUG 61 2005 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 136/1995 privind asigurările şi reasigurările în România, publicată în Monitorul Oficial din 30 iunie 2005, a introdus un nou articol (1^) prin care remorcile apar ca autovehicule si implicit se asigura, conditia fiind de a fi inmatriculate.


Citiţi mai mult: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto inmatriculat strainatate poate fi condus in romania peste 90 zile? Ana_Steflea Ana_Steflea Buna ziua , Daca ma poate ajuta cineva as vrea sa stiu daca pot conduce un autoturism inmatriculat in strainatate mai mult de 90 de zile de la introducerea ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea incheierii r.c.a. NELUL NELUL Proprietarul unui utilaj agricol (tractor, remorca) neinmatriculat este obligat sa ii incheie asigurare R.C.A.? Daca nu, cine si cum plateste pentru ... (vezi toată discuția)
Asigurare Cariga Andreea Cariga Andreea Buna ziua. Am nevoie de o informație. Daca circuli cu o mașină fără asigurare care sunt sancțiunile prevăzute de lege? Vă mulțumesc (vezi toată discuția)