aceeasi situatie am intampinat si eu,cu diferenta ca eu am divortat acum 9 ani,copiii au crescut pe baniii mei si nu am primit nici un leu din partea fostului sot pt copii,deoarece legile s-au schimbat in favoarea delicventilor si anume dupa nenumarate sesizari la politie si la procuratura,mi-au dat cu FLIT spunandu-mi ca atata timp cat fostul nu are servici,adica angajat cu,carte de munca pt a avea vezi doamne venit de unde sa ii opreasca,nu poate face nimeni nimic,nici politie,nici judecataor nimeni.asta inseamna ca nu are de unde sa plateasca.dar el lucreaza la negru fara carte de munca pt a nu da pensie.politia mi-a zis ca sa ii duc martori sau sa-l urmaresc unde lucreaza la negru si sa le comunic.asa ca ..............................i-am crescut singura si ccu D-ZEU inainte.asa se cresc unii copii de catre unii parinti..............CU NUMELE SI INDIFERENTA...................SI DIN PARTE JUSTITIEI LA FEL........................DAR INCURAJEAZA NATALITATEA.........=D>
buna ziua.ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire???????????/destin o descoperire de card la cec din anul 2008.in urma diminuarilor salariale,fiind angajata in sanatate,nu am mai putut depune suma minima de plata in valoare de 50roni.culmea este ca si cardul de alocatie al fiului meu care are 17 ani este tot la cec,pe numele meu,iar eu nu am mai putut ridica alocatia de jumatate de an,deoarece imi opreste cecul cei 39 roni,dar lunar imi vine extras cu datorie dubla.intrebarea mea este:E NORMAL SA OPRESCA ALOCATIA CARE ESTE DATA DE STAT,FIULUI MEU,IN CONTUL DATORIEI PE CARE O AM EU??????????MI SE PARE O CHESTIE ABERANTA..............VA ROG SA-MI DATI UN RASPUNS..........:(
buna ziua.va rog sa-mi raspunde-ti si mie la urmatoarea intrebare:este normal ca vecinul meu sa-si faca gard de 2metri la 20cm distanta de gardul meu?si la ce distanta se poate pune un wc de vara fata de gardul vecinului?la 50 cm?crede-ti ca e legal?un inspector de la primarie a venit si a constatat si a zis ca e legal ca are autorizatie.???????????as dori sa-mi da-ti un raspuns cat mai urgent va rog.va multumesc.:sorry: