avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

buna ziua.ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire???????????/destin o descoperire de card la cec din anul 2008.in urma diminuarilor salariale,fiind angajata in sanatate,nu am mai putut depune suma minima de plata in valoare de 50roni.culmea este ca si cardul de alocatie al fiului meu care are 17 ani este tot la cec,pe numele meu,iar eu nu am mai putut ridica alocatia de jumatate de an,deoarece imi opreste cecul cei 39 roni,dar lunar imi vine extras cu datorie dubla.intrebarea mea este:E NORMAL SA OPRESCA ALOCATIA CARE ESTE DATA DE STAT,FIULUI MEU,IN CONTUL DATORIEI PE CARE O AM EU??????????MI SE PARE O CHESTIE ABERANTA..............VA ROG SA-MI DATI UN RASPUNS..........:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:52, 4 Iulie 2011
este aberanta, dar ati facut la vremea respectiva contestatie la executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. 2 pensionari au făcut un credit la banca transilvania ... andreearm andreearm Buna ziua. 2 pensionari au făcut un credit la banca Transilvania , au plătit un an apoi nu au mai reușit . Au primit Înștiințare de la recuperatori ca li ... (vezi toată discuția)
Card de credit nefolosit, cheltuieli cu contul ade_adelina ade_adelina Buna ziua , Mama mea a luat in 2006 un calculator in rate pe 5 ani. In 2008 a platit integral restul sumei datorate. Nu a folosit cardul ... (vezi toată discuția)
Am o poprire pe salariu Tiberiu16 Tiberiu16 Dc se poate face proprire pe salariu dacă nu am nici o datorie fata de cei care fac aceasta oprire din salariu adică mă fura pe față. ..!Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)