Dc se poate face proprire pe salariu dacă nu am nici o datorie fata de cei care fac aceasta oprire din salariu adică mă fura pe față. ..!Ce trebuie sa fac????
Credeam ca e vrajeala saitul. .....deci în urmă cu 12 ani am luat un card de credit de la cec în valoare de 800 lei și am achitat cam un an cât am putut dar nu mai puțin de 15 lei pe luna și apoi nu am mai achitat nimic crezând ca mi-amplătit datoria ...Apoi am primit un plic inu care mi se spunea ca sunt dator la cec deoarece cea ce am plătit era dobânda. ...ok ..problema e alta ca un executor mia pus propire pe salariu meu și îmi tot opreste din salariu fără sa îmi dea vreo explicație sau o chitanță ceva ...Eu mam gandit în felul următor sa îl urmăresc și sa îl execut și eu ..momentan .mă mai gândesc la aceasta idee
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Hm.. deci aveti o datorie, in baza contractului de credit, s-a incuviintat si executarea dvs silita. Din pacate, nu ati actionat la timp, sa fi facut o contestatie la executare, sa fi invocat prescriptia.
Sunteti bun de plata.
Ideea nu v-o inteleg, pe cine vreti sa urmariti si sa executati ?
Urgent...recuperare bani
kkoko
Problema mea este urmatoarea,in urma cu vreo2 ani am luat un credit de nevoi personale ,datorita unor probleme nu am mai putut achita creditul.Banca a cesionat ... (vezi toată discuția)