avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am o poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am o poprire pe salariu

Dc se poate face proprire pe salariu dacă nu am nici o datorie fata de cei care fac aceasta oprire din salariu adică mă fura pe față. ..!Ce trebuie sa fac????
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:46, 28 Decembrie 2017
Daca nu dati detalii, nu avem cum sa ghicim situatia.
Daca nu aveti datorie, inseamna ca nu exista titlu executoriu si nici nu au cum sa va execute.
Credeam ca e vrajeala saitul. .....deci în urmă cu 12 ani am luat un card de credit de la cec în valoare de 800 lei și am achitat cam un an cât am putut dar nu mai puțin de 15 lei pe luna și apoi nu am mai achitat nimic crezând ca mi-amplătit datoria ...Apoi am primit un plic inu care mi se spunea ca sunt dator la cec deoarece cea ce am plătit era dobânda. ...ok ..problema e alta ca un executor mia pus propire pe salariu meu și îmi tot opreste din salariu fără sa îmi dea vreo explicație sau o chitanță ceva ...Eu mam gandit în felul următor sa îl urmăresc și sa îl execut și eu ..momentan .mă mai gândesc la aceasta idee
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hm.. deci aveti o datorie, in baza contractului de credit, s-a incuviintat si executarea dvs silita. Din pacate, nu ati actionat la timp, sa fi facut o contestatie la executare, sa fi invocat prescriptia.
Sunteti bun de plata.
Ideea nu v-o inteleg, pe cine vreti sa urmariti si sa executati ?
Cum pot face....prescripția
Nu puteti , ca a trecut termenul. Trebuia sa contestati in termen de 15 zile de cand ati aflat ca sunteti in executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent...recuperare bani kkoko kkoko Problema mea este urmatoarea,in urma cu vreo2 ani am luat un credit de nevoi personale ,datorita unor probleme nu am mai putut achita creditul.Banca a cesionat ... (vezi toată discuția)
Oprire pe salariu mirelacolpos mirelacolpos Sotul meu a luat produse in valoare de 3000 ron de la altex in 2004. Am platit 4ani suma minima de plata si chiar mai mult/in total cam 4000ron.Deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Datorie recuperatori yonutz113 yonutz113 buna ziua! in urma cu cativa ani (prin 2008) am facut un imprumut la banca, iar la putin timp dupa aceea am facut si un card de credit cu limita de sold ... (vezi toată discuția)