avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate Godycy

Activitate Godycy

am avut un credit bancar la [BANCA], la sfarsitul anului 2005 am antarziat cu rata deoarece trebuia sa ma deplasez an localiatea Lugoj pentru a deschide un nou cont unde sa platesc rata deoarece sucursala din localitatea mea nu ancasau fara acest cont ,nu am putut sa merg deoarece munceam an alta localitate si am platit mult mai tarziu deoarece cand am reusit sa ajung la Lugoj lucrau la reteaua de calculatoare si nu ancasau
mai tarziu am aflat ca dosarul a fost preluat de casa de asigurari cu cu amabilitatea unei doamne am obtinut un cont unde sa platesc ratele ca sa nu vina sa ami ridice bunul luat an rate ,timp de un an am depus an acel cont si 3 milioane si 2 cat puteam mai mult ca la un moment dat nu am mai pus deoarece ma antrebam ma cui naiba pun bani ca nu am anstintari cat mai am cat nu mai am

la un moment dat mam trezit cu avertizari si anstintari de la [SOCIETATE RECUPERARI] cu amenintari acum ma streseaza cu telefoanele la infinit am schimbat numarul de tel dar suna la vecini si astazi 5-11-2010 au sunat la sediul firmei mele sai contactez spunandumi ca sunt datornic si tre sa le dau 700 ron cu tot cu penalizari sincer nu mai suport terorizeaza toata familia provocandu-mi numai scandal an casa acum si la munca ma antreaba toata lumea colegi cat si personalul angajator ce naiba am facu
spuneti-mi va rog pot sa ai opresc sa nu mai se joace cu datele mele personale cat si modul acesta de hartuire?
ma ameninta de 3 ani cu executare silita dar ce sa ia ca nici nevasta nu este pe numele meu bunurile sunt ale parintilor mei
Va rog sa-mi spuneti daca pot sami faca ceva si daca pot sa ai opresc sa ma terorizeze va multumesc mult
Va rog sa-mi spuna cineva cum sa procedez.... am avut un prieten decare m-am despartit si actualmente urmez sa ma casatoresc dar acest tip ami trimite tot felul de mesaje de amenintare si ma face an tot felul aducandumi cuvinte jignitoare atat mie cat si viitorului sot.
Sunt pe cale de a ma desparti de actualul si viitorul sot din cauza acestui individ , am fost la politie dar nu se lecuieste .
va rog sa ami spuneti daca pot sa anaintez o plangere la tribunal avand an vedere ca am stocate toate mesajele de la acest individ desi mi-am schimbat cartela de telefon ami cauta numerele la infinit va rog sa ami spuneti ce pot sa fac multumesc mult
Am muncit la o firma pe o perioada de 63 de zile pe postul de zidar si m-am anbolnavit an cadrul unitati unde muncesc. Am fost internat pe o perioada de 3 luni de zile la un spital TBC si 1 an de zile am avut concediu medical care nu a fost cu plata si la antoarcerea la locul de munca dupa o saptamana de zile mi-sa adus la cunostinta ca sa-mi fac acte de somaj ca nu mai este nevoie de mine. De la medic si de la biroul de somaj mi-sa spus ca nu este legal sa ma dea afara. Va rog foarte mult daca ma poate ajuta cineva an aceasta problema . Ce ar trebui sa fac an cazul de fata si la ce articole ma ancadrez din lege.

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu documentatia necesara cazului meu doar daca doriti sa facem un pic de dreptate pentruca se face o multime de ilegalitati de catre angajatori steini veniti an tara .

va multumesc foarte frumos