avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog indrumatima ce drept am
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog indrumatima ce drept am

Am muncit la o firma pe o perioada de 63 de zile pe postul de zidar si m-am anbolnavit an cadrul unitati unde muncesc. Am fost internat pe o perioada de 3 luni de zile la un spital TBC si 1 an de zile am avut concediu medical care nu a fost cu plata si la antoarcerea la locul de munca dupa o saptamana de zile mi-sa adus la cunostinta ca sa-mi fac acte de somaj ca nu mai este nevoie de mine. De la medic si de la biroul de somaj mi-sa spus ca nu este legal sa ma dea afara. Va rog foarte mult daca ma poate ajuta cineva an aceasta problema . Ce ar trebui sa fac an cazul de fata si la ce articole ma ancadrez din lege.

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu documentatia necesara cazului meu doar daca doriti sa facem un pic de dreptate pentruca se face o multime de ilegalitati de catre angajatori steini veniti an tara .

va multumesc foarte frumos
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 19:22, 10 Februarie 2006
In primul rand trebuie sa-mi explici care este situatia ta actuala - inca mai esti angajat la firma respectiva sau esti deja somer - apoi va trebui sa specifici daca reiese din actele medicale ca te-ai imbolnavit in perioada cat ai lucrat la firma (respectiv in cele 63 zile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare grad handicap George Dan George Dan Bună seara mă vă rog să mă ajutați am un plămân distrus de tbc ân 2013 am depus dosarul la DGASPC si am primit gradul 2 accentuat la comisie an 2016 ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale la contractele de munca perioada determinata camy flory camy flory Buna ziua, am un angajat cu contract de munca perioada determinata, din octombrie 2009 am facut contract pe trei luni iar din ianuarie 2010 pe sase luni, ii ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si somera..... Ion Yanisa Ion Yanisa Buna ziua, Am nevoie de un sfat, ce pot sa fac in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in 3 luni si somera de asemenea. Perioada nasterii ar fi in luna mai ... (vezi toată discuția)