avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedii medicale la contractele de munca perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedii medicale la contractele de munca perioada determinata

Buna ziua, am un angajat cu contract de munca perioada determinata, din octombrie 2009 am facut contract pe trei luni iar din ianuarie 2010 pe sase luni, ii expira in 30 iunie 2010. La sf lunii mai s-a imbolnavit de TBC deci este internata, probabil anul acesta nu va mai putea lucra. Seful meu nu mai doreste sa-i prelungim contracul deoarece trebuie sa facem disponibilizari din luna septembrie. Persoana bolnava are intrerupere in cartea de munca, deci nu are un an intreg lucrat si nu poate intra in somaj. Intrebarea mea este: Daca nu poate intra in somaj cine ii plateste concediu medical??????????? Suntem institutie de invatamant.

VA ROG FRUMOS SA MA LAMURITI
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2010
camy flory, utilizator

Alte discuții în legătură

Gravida functie de management in perioada de proba cu contract determinat. Ovidiu Mihai Ovidiu Mihai Buna Ziua, Sotia s-a angajat la o societate in luna ianuarie, avand functie de management. A incheiat un contract individual de munca pe durata determinata ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata- insarcinata adnana2012 adnana2012 va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: lucrez fara intrerupere de 5 ani, in iulie 2012 am incheiat contractul cu firma la care lucram de 5 ani si m-am ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa somaj xlayoana xlayoana Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj de 5 luni . Aceasta se va intrerupe pe 13 iunie , tot atunci e preconizata si ... (vezi toată discuția)