avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca perioada determinata- insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca perioada determinata- insarcinata

va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: lucrez fara intrerupere de 5 ani, in iulie 2012 am incheiat contractul cu firma la care lucram de 5 ani si m-am mutat la o firma cu contract de munca pe perioada determinata pe 3 luni (mentionez ca nu am avut intrerupere intre cele doua locuri de munca); in octombrie contractul a fost prelungit pe inca trei luni pana 31.12.2012. Intre timp am aflat ca sunt insarcinata si ca cel mai probabil voi naste in luna mai 2013. Intrebarea mea este: daca contractul meu nu se va mai prelungii la sfarsitul lunii decembrie voi mai putea beneficia de indemnizatie?
Daca informez acum firma angajatoare de starea mea vor mai putea anula contractul de munca la sf lunii decembrie?
Astept raspuns
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: adnana2012 , utilizator 20:53, 31 Octombrie 2012
Daca nu se va prelungi durata c.i.m. , atunci acesta va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat indferent daca ii anuntati sau nu ca sunteti gravida ... in aceasta situatie, puteti beneficia de somaj ... din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC .. pe perioada acestora somajul este suspendat.
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina buc buc buan, vreau sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva...in leg cu contractul de munca pe perioada determinata. sunt insarcinata in 6 luni si cei de la munca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata-sarcina-somaj-concediu maternitate nataliaz nataliaz Buna ziua, va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Ma aflu la finalul primei saptamani la noul meu loc de munca pe perioada determinata de 3 luni. In ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de cresterea copilului si contract pe perioada determinata andreapetre andreapetre Sunt insarcinata in 3 luni si peste 2 luni imi expira contractul de munca(contract pe perioada determinata de munca).As vrea sa stiu daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)