avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog sa ma ajutati !!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog sa ma ajutati !!

Va rog sa-mi spuna cineva cum sa procedez.... am avut un prieten decare m-am despartit si actualmente urmez sa ma casatoresc dar acest tip ami trimite tot felul de mesaje de amenintare si ma face an tot felul aducandumi cuvinte jignitoare atat mie cat si viitorului sot.
Sunt pe cale de a ma desparti de actualul si viitorul sot din cauza acestui individ , am fost la politie dar nu se lecuieste .
va rog sa ami spuneti daca pot sa anaintez o plangere la tribunal avand an vedere ca am stocate toate mesajele de la acest individ desi mi-am schimbat cartela de telefon ami cauta numerele la infinit va rog sa ami spuneti ce pot sa fac multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:25, 27 Ianuarie 2008
Puteti face plangeri penale la politie si sa intentati o actiune prin care sa solicitati daune morale pentru calomnie si insulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru injurii iulian56 iulian56 Buna ziua ! Sunt in divort cu sotia si despartiti in fapt de un an de zile Eu , i-am scris cuvinte jignitoare la nervi, adica am dat-o dracului - precizez ... (vezi toată discuția)
Plangere penala? actiune in instanta pe codul civil?? ce solutie am ??/ lucretia voinea lucretia voinea Buna ziua, De cativa ani, 4-5, o femeie care a facut un copil cu sotul meu, telefoneaza, trimite mesaje, mailuri, mie si sotului meu, cu continut denigrator ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)