Buna ziua,
De cativa ani, 4-5, o femeie care a facut un copil cu sotul meu, telefoneaza, trimite mesaje, mailuri, mie si sotului meu, cu continut denigrator la adresa mea, chiar si a lui, insultator, cu instigare la divort, cu amenintarea ca aduce politia la noi acasa, jignitor, umilitor, degradant...
Ignoram, nu i-am raspuns de mai bine de trei ani la nici un apel, la nici un mesaj.
Scot telefonul fix din priza, cand incepe sa sune ea, sotul meu a setat telefonul mobil sa respinga mesajele de la ea si sa nu sune cand este apelat de ea sau de nr necunoscut.
AM salvat mesajele, sunt sute, daca s-ar solicita listingul apelurilor ei, al mesajelor trimise se poate demonstra ca este adevarat ceea ce sustin.
Va rog, mi-e teama, tresar de cate ori suna telefonul ori primesc un mesaj.
Am rude care vor sa vorbeasca cu noi, nu o pot face mereu pt ca sunt neovita sa orpesc telefoanele. Traiesc un cosmar ce pare ca nu se mai termina. Uneori trebuie sa iau ceva sa ma linistesc, simt ca imi sare inima din piept, de stres.
Ce demersuri legale se pot face? Cui trebuie sa ma adresez? Cine si in ce fel o poate impiedica sa ne mai hartuiasca, deranjeze?
Primeste regulat pensia alimentara.
Va multumesc.