Dreptul familiei.
In urma divortului am primit custodia fetei minore ( 9 ani ), situatie cu care, probabil, fosta sotie nu se poate impaca. Drept urmare, imi trimite, periodic, mesaje telefonice la diferite ore, cu continut jignitor si calomnios. De asemenea o suna in repetare pe minora si are un vocabular acuzator si jignitor la adresa mea, indemnand fata sa manifeste ostilitate fata de mine si actuala mea sotie. Care este modalitatea juridica de sanctionare a faptelor.
Dupa am mai raspuns inainte, formulati plangere penala pentru
insulta si daca este cazul
pentru calomnie, iar termenul pentru formularea plangerii este
de 2 luni.
Va rog nu mai deschideti si alte topicuri.In celalalt deja vi s-a raspuns. Formulati o plangere penala , recomandat fiind sa prezentati si sms-urile primite pentru a va dovedi acuzele.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plangere penala
ionutcosmin1
buna ziua,am primit prin sms cat si telefonic cuvinte jignitoare atat mie cat si familiei mele de la o persoana cunoscuta dupa un anume nr de telefon dar de o ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa
teo2304
Am primit o reclamatie la politie pentru insulta prin telefon(sms),nefondata,fara probe ,in plus persoana care a facut aceasta reclamatie incearca de ani de ... (vezi toată discuția)