buna ziua,am primit prin sms cat si telefonic cuvinte jignitoare atat mie cat si familiei mele de la o persoana cunoscuta dupa un anume nr de telefon dar de o saptamana persoana respectiva si-a schimbat nr de telefon,era o cartela sim.Am sms-urile de la ea.Am fost la politie sa depun plangere iar dansii mi-au zis ca nu fac nimic si de unde dovedesc eu ca acel nr de tel a fost al acelei persoane.Ma puteti ajuta cu un sfat sau ceva.multumesc
jigniri,injurii si de la unele persoane din cercul de prieteni amenintari.O alta fapta ce a comiso a dezvaluit datele mele personale unor persoane suficient de suspecte sa ma pot teme pt viata mea si a familiei mele
dacă veți putea dovedi cu probe serioase (martori, alte probe concrete) și nu cu probabile afirmații că . . . , ori susțineri ale unor prieteni ce odată ajunși în fața organului de cercetare penală ”se va lepăda” de adevăr, puteți depune o plângere penală la parchetul d.p.l.judecătoria domiciliului făptuitorului ori a dvs., direct sau prin serviciile poștei cu Confirmare de primire și solicitați parchetului comunicare (veți primi o comunicate tip cu nr. dosar penal etc etc ) și solicitați nr. de înregistrare (folosiți dublu exemplar și solicitați nr. de înregistrare pe el) Pt. injurii poate fi sancționat cu amendă.Atenție ! Nu e bine să vă ”jucați” (scuzați-mi formularea) cu depunerea de plângeri penale din alte considerente, deoarece : ”orice băț are două capete”.