avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

buna ziua,am primit prin sms cat si telefonic cuvinte jignitoare atat mie cat si familiei mele de la o persoana cunoscuta dupa un anume nr de telefon dar de o saptamana persoana respectiva si-a schimbat nr de telefon,era o cartela sim.Am sms-urile de la ea.Am fost la politie sa depun plangere iar dansii mi-au zis ca nu fac nimic si de unde dovedesc eu ca acel nr de tel a fost al acelei persoane.Ma puteti ajuta cu un sfat sau ceva.multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 19:17, 22 August 2012
dacă :
1) din mesajele electronice tip SMS rezultă cu adevărat amenințări (numai dvs. le aveți și puteți consulta chiar un C.P.și hotărî singur) : DA, puteți formula o plângere penală.
2) ați înregistrat vocal amenințările telefonice ? Păstrați-le cu mare grijă.DA, puteți formula o plângere penală.
3) au auzit cu urechile lor și ceva martori ? Foarte bine ! Veți avea câștig de cauză în ideea că procurorul va face cele necesare și va depune dosarul penal instanței penale de judecată.Să aveți parte de un judecător întreg la minte și totul e O.K !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si amenintari gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua.vineri 4 .05 .2012 am fost anuntata de vecini ca la adresa unde locuiesc eu (in chirie dar fara contract) au aparut inscrisuri cu marker negru pe ... (vezi toată discuția)
Amenintari repetate cu moartea draganrandrei draganrandrei buna ziua,problema mea este urmatoarea: parintii mei au divortat acum 10 ani;dupa aprox 6 ani mama mea a intalnit un \"domn\" cu care a decis sa-si refaca ... (vezi toată discuția)
Instigare la infractiunea de lovire paraschivrares paraschivrares buna ziua , a-si dori sa aflu in ce articol se incadreaza si daca se incadreaza urmatorul fapt: Acum ceva timp in urma o persoana care o cunosc intr-un loc ... (vezi toată discuția)