avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate ada_mazuru

Activitate ada_mazuru

Răspuns la discuția lamurire custodie comuna
Buna ziua as dori sa stiu cum pot aplica pt custodia copilului? Nu suntem casatoriti, tatal nu-si prea face datoriile de tata si barbat, foarte violent verbal si nu mai putem sta cu el. Suntem plecati din tara cu toti dar eu vreau sa vin cu copilul si nu ne lasa. Ce putem face? Acasa in tara ii pot oferi mai multe copilului si nu vreau sa-l las fara tata, dar mi-e frica sa nu mi-l ia cu forta cum tot ma ameninta. Va multumesc!
Buna ziua as dori sa stiu daca pot plati din mana pentru cartea de munca (sa mearga vechimea) si pentru pensie si sanatate, sa fiu asigurata sa pot beneficia de concediu de crestrea copilului???
Multumesc!
Buna ziua sunt in concediu de crestere a copilului si il termin cu data de 16 martie 2011. Firma la care lucram s-a lichidat cu sentinta definitiva de lichidare din 2010, fostul sef nu mai are drept de smnatura sau stampila. La SOMAJ am fost cu cartea de munca si a spus ca pot beneficia dupa cartea de munca, dar trebuie completata o adeverinta ( ANEXA14 (26)) de lichidator ca fara aia nu pot lua somaj. Nu am de unde sa dau de lichidator CE POT FACE????
VA ROG FRUMOS DACA SE POATE SA MA AJUTATI!!!!
MULTUMESC!!!
Discuție Prima casa
Prima casa sau finantare pentru casa. De ce acte am nevoie ca sa obtin un credit pentru prima casa sau finantare la blocurile noi pentru un apartament. Multumesc