avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Din concediu de crestere a copilului in somaj daca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Din concediu de crestere a copilului in somaj daca firma s-a lichidat? Anexa 14

Buna ziua sunt in concediu de crestere a copilului si il termin cu data de 16 martie 2011. Firma la care lucram s-a lichidat cu sentinta definitiva de lichidare din 2010, fostul sef nu mai are drept de smnatura sau stampila. La SOMAJ am fost cu cartea de munca si a spus ca pot beneficia dupa cartea de munca, dar trebuie completata o adeverinta ( ANEXA14 (26)) de lichidator ca fara aia nu pot lua somaj. Nu am de unde sa dau de lichidator CE POT FACE????
VA ROG FRUMOS DACA SE POATE SA MA AJUTATI!!!!
MULTUMESC!!!
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
ada_mazuru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:27, 28 Februarie 2011
Aflati cine este lichidatorul, aveti acesta posibilitate.
1. Vorbiti cu fostul sef sa va spuna cine este lichidatorul judiciar al firmei (numit prin hotarare judecatoreasca).
2. Fostul sef sa va faca adeverinta tip pentru somaj iar lichidatorul judiciar o va verifica si o va semna.
3. Puteti intreba la Of. Registrului Comertului cine este lichidatoprul judiciar al firmei.
3. Daca nu veti rezolva asa sesizati ITM sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 26 la norme (adeverinta somaj) bobo07 bobo07 Daca in momentul terminarii Concediului ingrijire copil firma de la care am intrat in concediu este deja radiata , mai este necesara pt intocmirea actelor de ... (vezi toată discuția)
Cine imi inchide contractul de munca? alexandrina_cocos alexandrina_cocos Buna seara. Ma numesc Alexandrina Cocos. Am si eu o problema careia nu ii dau deloc de cap. Sunt in concediu crestere copil pana pe 13 septebrie 2013. Am fost ... (vezi toată discuția)
Somaj (angajatorul a radiat firma) kamytza01 kamytza01 buna ziua, va rog din suflet sa imi spuneti cum pot intra in somaj, in conditiile in care firma unde am lucrat a fost radiata anul trecut. eu am stat acasa ... (vezi toată discuția)