avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate mihjuli

Activitate mihjuli

buna ziua, am si eu o intrebare va rog, sunt insarcinata in 3 saptamani si peste 3 luni imi expira contractul de munca. ce pot face?
buna ziua,am si eu o nelamurire....cum sa anunt la locul de munca ca sunt insarcinata ptr ca stiu ca nu o sa le pice bine si o sa faca tot felul de misculatii...mai ales acum vor sa ma munte la un alt punct de lucru asta inseamna incheierea contractului la locul actual de munca si deschiderea la celalat pct de lucru?cum e cel mai sigur sa anunt?
va rog frumos spuneti-mi si mie in cat timp de la angajare se semneaza contractul de munca ca la mine au trecut 3 saptamani si nu am vazut nici un contract.va multumesc
Răspuns la discuția restanta mai mare de 1000 de zile
poate sa-mi inchida oricand contul?in ultima scrisoare pe care am primit-o de la ei scrie ca dosarul meu a fost trimis catre divizia de expertiza si investigatie a restantelor bancare. pot sa ma trezesc cu executorul judecatoresc la usa fara sa primesc acasa o instintare?
Răspuns la discuția restanta mai mare de 1000 de zile
nu am gasit nimicasta ce inseamna?
va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.am o restanta de 700 de lei pe care ma chinui de vreo 3 ani sa o termin.acum in ultimele luni am platit cate putin tinand cont ca nu am loc de munca.au inceput sa ma sune sa ma ameninte cu executorul judecatoresc k o sa vina astazi.au voie sa faca chestia asta ?nu trebuie sa ma instiinteze printr-un ordin judecatoresc?vin direct acasa doar k ti-au spus pprin telefon?va rog sa-mi raspundeti k sunt speriata eu stau cu parintii si nu vreau sa se sperie