avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate gelone

Activitate gelone

vreau sa fac sucesiunea si imi trebuie pentru notariat certificatul de deces al mamei mele dar ea a divortat de tatal meu intre anii 1948-1950 si a murit in 1951
in urma unui avort si nu stiu de unde as putea lua sentinta de divort mentionez ca mama a fost din satul carapancea actual judetul giurgiu si am facut cerere pentru sentinta de divort la arhivele nationale giurgiu dar nu exista nici un document la primaria rasuceni nu au sentinta de divort decat din 1951 nu stiu unde sa mai caut sau ce sa fac
X-(
am lucrat la o fosta cooperativa mestesugareasca actuala societate comerciala mestesugareasca ni sau oprit niste bani ca parti sociale 1500 roni si acum nu pot sa-i mai recuperez .care ar fi procedura legala?
Discuție plata cass
itre 2007 -2012 am fost salariat si cass a fost platit de angajator dar totodata am vandut niste actiuni la bursa mai trbuie sa platesc cass pentru asta?

va multumesc
va multumesc frumos !! dar am fost angajat pana la 02 aprilie deci am avut platita asigurarea mai trebuie adeverinta de la fisc? si de la registru comertului?
pentru ca o persoana fizica fara venituri sa-si poata plati asigurarea de sanatate ce
acte ii sant necesare si care este procedura?
as dori sa intreb daca;
1. cel care se ocupa de protectia muncii la o intreprindere de peste 50 de salariati este normal si legal doar sa complecteze fisele si sa le dea la semnat fara sa mai faca instructajul periodic la fiecare punct de lucru??
2. cel care se ocupa cu protectia muncii si mai este incadrat ca altceva poate avea doua atributii
3. care sant consecintele si unde ma pot adresa?:(
Răspuns la discuția salariul minim
da am citit articolul 164 dar cum v-am spus (salariul de baza este aproape de medie al meu 1100roni)dar cel primit in cazul meu 200roni fara absente (in functie de vanzari) trebuie sa fie o chichita juridica cu care sa se justifice (ore sa fie salriul de baza??)
Răspuns la discuția salariul minim
acum cativa ani stiu ca sau transformat in societati comerciale ! nu functioneaza dupa aceleasi legi ca toate societatile comerciale?
Discuție salariul minim
cooperatia mestesugareasca plateste salariul in functie de vanzari !
nu este obligata sa asigure salariul minim?
Răspuns la discuția formular 225
si cum il complectam???? pe 225?????