avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Succesiune, lipsa sentinta divort si certificat de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Succesiune, lipsa sentinta divort si certificat de deces

vreau sa fac sucesiunea si imi trebuie pentru notariat certificatul de deces al mamei mele dar ea a divortat de tatal meu intre anii 1948-1950 si a murit in 1951
in urma unui avort si nu stiu de unde as putea lua sentinta de divort mentionez ca mama a fost din satul carapancea actual judetul giurgiu si am facut cerere pentru sentinta de divort la arhivele nationale giurgiu dar nu exista nici un document la primaria rasuceni nu au sentinta de divort decat din 1951 nu stiu unde sa mai caut sau ce sa fac
X-(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:54, 4 Decembrie 2014
Notarul poate solicita la primaria locului de nastere al mamei dvs.un extras uz oficial dupa actul de nastere al mamei , unde teoretic ar trebui sa fie inscrisa atat casatoria cu tatal dvs. cat si divortul si decesul acesteia. Sugerati notarului obtinerea unui extras furnizandu-i acestuia data si locul nasterii mamei dvs.Poate aveti noroc si exista toate aceste mentiuni operate pe marginea actului. Daca nu, puteti sa-i sugerati locul si data casatoriei parintilor dvs.unde la fel notarul poate solicita primariei un extras dupa actul de casatorie . La fel de bine notarul poate solicita extras dupa actul de nastere al tatalui dvs. unde la fel ar trebui sa existe toate aceste mentiuni, respectiv de casatorie si de divort cu mama dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acte necesare inregistrarii unui deces in italia shesniper shesniper Buna ziua,mama mea a decedat in italia ,pentru inregistrarea certificatului de deces la primarie imi cer certificatele de casatorie si sentintele de ... (vezi toată discuția)
Dovada numelui Laitin Laitin Bună seara, am și eu o problemă delicată. La momentul nașterii mele, mama era încă în proces de divorț cu primul soț (tata fiind al doilea). Așadar, ... (vezi toată discuția)
Succesiune Smarandache Smarandache Doresc sa imi fac, notarial, succesiunea dupa mama, sunt unicul copil si unicul succesibil. In certificatul meu de nastere mama poarta numele tatalui meu, ... (vezi toată discuția)