avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata cass

itre 2007 -2012 am fost salariat si cass a fost platit de angajator dar totodata am vandut niste actiuni la bursa mai trbuie sa platesc cass pentru asta?

va multumesc
Dupa modificarea Codului Fiscal incepand cu ianuarie 2011,eu as spune ca da,daca ati obtinut venit in urma tranzactiilor bursiere si daca acest venit a fost declarat la fisc,chiar daca obtineti si venit din salariu pt. care sunteti asigurat.Dar,cel mai exact va puteti informa sunand direct la Casa de Sanatate si adresandu-le intrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributi de platit la venitul dintr-o tranzactie imobiliara lazarroxana lazarroxana Incepand din anul 2012, (dupa ce am iesit din somaj) nu am mai gasit servici, dar imi platesc, lunar, contributiile la pensii si sanatate, PE PERSOANA FARA ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii fiscale are o persoana fizica pentru tranzactii cu titluri de valoare? roflorin roflorin Ce obligatii fiscale are in acest an, o persoana fizica, care obtine venit doar din tranzactii titluri de valoare? (vezi toată discuția)
Contributie de cass 123456m 123456m Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc cass daca am vandut o casa in luna septembrie 2011. La notariat am achitat impoxitul pe tranzactie. Nu sunt ... (vezi toată discuția)