Sunt salariat la Primarie in functia de muncitor calificat. In data de 30-11-2012 indeplinesc conditiile pentru pensionare pentru limita de varsta. In aceasta situatie am si eu cateva intrebari: 1) Am dreptul la un numar de salarii? 2) Am dreptul la plata concediului de odihna pe anul 2011 si 2012 deoarece nu le-am efectuat pana in prezent ( mentionez ca pentru anul 2011 am ordinul de rechemare din concediu )? 3)Am dreptul sa fiu reangajat tot in Primarie daca sunt solicitat in acest scop? Va multumesc anticipat!
Sint nascut la data de 30-mai-1953, din data de 10-07-1971 si pina la data de 10-08-2000 am lucrat in grupa a-2-a de munca, iar din data de 10-08-2000 pina la data de 01-04-2001 am avut ajutor de somaj, din data de 01-04-2001 si pina in prezent sint angajat fara a mai beneficia de grupa a-2-a de munca. Cind ma pot pensiona pentru limita de virsta?
Vecinul meu are peste 150 de stupi cu albine care din septembrie pina in aprilie se afla in gospodaria acestuia care se afla la 30 de metri de gospodaria mea fapt ce ma deranjeaza deoarece sint foarte agresive ma inteapa pe mine si familia mea am 3 nepoti mici care de frica lor stau numai in casa deoarece ia intepat de multe ori. Imi murdareste cu escrementele lor rufele spalate si masina. Am reclamat la politie dar acestia mi-au spus ca nu exista lege in baza careia sa-l poata sanctiona.Mentionez ca vecinul nu locuieste la aceasta adresa deoarece mai are o proprietate. Oare nu exista nici-o cale legala sa pot scapa de acest calvar? VA ROG DATI-MI UN SFAT!