avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate nimenea

Activitate nimenea

Bună ziua! Mama mea are handicap accentuat. Locuiesc împreună cu ea. Dețin un autoturism pe.numele meu.
As vrea da știu dacă în acest caz beneficiem de scutire impozit masina?
Bună ziua! Mama este din județul Vâlcea și ar vrea sa ceara la primaria din comuna unde s a născut anumite documente și ajume:
1. Certificatul de deces al tatălui ei.
2. Acte doveditoare în ce privește bunurile ramase după părinții ei și anume pământ , pădure si casa. Dorește asta deoarece nu mai găsește nimic din aceste documente.
Exista anumite formulare pentru a cere acest lucru la.primarie?
Va mulțumesc!
Sa primească banii din urma . Nu are de restituit.
Bună ziua! Adresez o întrebare în ce privește stimulentul pt persoane dcu handicap acordat de primaria capitalei. Tatăl meu a încasat acest stimulent din octombrie 2019. Din câte știu acest stimulent este de 500 ron însă el a încasat o perioada pina când a decedat în august 2024 jumătate din acest ajutor adica 250 ron. Din câte am.inteles s a revenit asupra deciziei și se da și banii aferenți acelor luni . Tatăl meu dacă este decedat se mai por recupera acei bani? Va multumesc
Am intrebat fiindcă nu știam sigur. D nul Ciolacu spunea ca nu se va tine cont de indexarea din ianuarie. Probabil s a corectat aceasta situație. Asta nu știu sigur.
Buna ziua! As vrea sa întreb următorul lucru. Mama mea a primit în septembrie 2023 cardul de energie fiindcă avea pensie sub 2000 ron. Am.inteles ca acest card se va distribui și în 2024. Dacă s primit indexarea la pensie și acum are pensie peste 2000 ron va mai primi.acest card? Va multumesc
Referitor la.legea cu mamele eroine asa vrea sa știu dacă legea este pusa în practica în prezent. Dacă da unde ne putem adresa.? Exista aceasta indemnizatie în plata pentru cineva? Mi a zis o cunoștință că primește aceasta indemnizatie.
Bună ziua! Ma.intereseaza și pe.mine ce acte sunt necesare pentru a putea primi ajutorul pentru plata grădiniței [ maxim 1500 ron]. Aceste documente se depun de ambii părinți s au numai de unul? În cazul copilului meu care este la o gradinita de stat ce se poate deconta și in ce baza cu mențiunea ca plătim zilnic o contribuție stabilita la.nivel de gradinita.
Bună ziua! În urma succesiunii după părinți am rămas impreuna cu fratele meu cu jumătate din apartament. Fratele ar dori sa ma despăgubească. Cine stabilește valoarea care îmi revine în urma acestei despăgubiri?

Vroiam sa mai întreb dacă la.notariat trebuie declarați și frații pe care i am avut dar au decedat cu mult timp.inaintea tatalui.