avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate diversu

Activitate diversu

Răspuns la discuția cartile de munca
Da , tot bieti oameni sa alerge la toate locurile de munca anterioare si poate unele firme nici nu mai stiu unde au sediu sau au dat faliment.Si atunci intrebarea: De unde anume ar mai lua adeverinte? p.s Multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția cartile de munca
Pompierilor de la Constanta li s-au ars cartile de munca intr-un nefericit incendiu din vina nu stiu cui. Ei cum isi mai recupereaza cartile de munca ca nu au primit nici macar o copie de atata timp?
Răspuns la discuția mostenire
am fost la un avocat si mia spus ca mama are 1/4 iar eu cu sora 3/4, mama cedandu-i sorei partea ei eu raman cu 3/16 aprox 19%. problema e cu evaluarea cred ca ar vrea la un pret de nimic ca sa imi poata da cat mai putin cum se face evalurea is cu ce conditii.Dar daca nu se vinde si sora mea vrea sa locuiasca fica ei ce facem intram fiecare in apartament si ne folosim fiecare patea lui?
Ce se intampla cu partea mea de 1/4 daca nu sunt de acord sa vanda partamentul sau ( nu sunt de acord cu suma care mi se ofera in schimbul renuntarii la apartament in favoarea sorei mele).Poate vinde apartamentul fara mine sau sa-i treaca pe numele ei? .Dar dupa ce mama nu va mai fi cum sar imparte?
Sora cu mama vor sa le semnez la notar sa-i ramana apartamentul sorei iar mie sa mi dea 1/4 din apartament.Este legal sa inteleg.?Poate sai dea mama toata partea ei?.Mentionez ca sora mai are un apartament,daca are vreo importanta .Desi mama poate sa stea si singura , nu este bolnava.Eu nu prea sunt de acordcu propunerea lor .Ce se poate face? Multumesc!
Discuție mostenire
Mama vrea sa imparta valoarea casei intre mine si sora mea ,dar sa-i dea ei 75%.
Eu la cat % am dreptul tatal fiind decedat