avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate dncl

Activitate dncl

E incredibil ce se intimpla la nivel de tara!Sa veniti laPiatra neamt sa vedeti mafie imobiliara si furturi de terenuri pe fata!Un fost primar din savinesti are 20 procese pe rol pt incalcarea flagranta a dreptului de proprietate si nu i se intimpla nimic!Acest primar si mie mi-a furat un teren si sincer va spun ca nu am incredere sa-mi pun avocat din neamt!Cind lupti cu statul nu ai nici o sansa!JUDECATORI,PROCURORI,AVOCATI,MILITIE,PRIMARII SUNT TOTI IN LEGATURA!TOTUL ESTE PUTRED IN ROMANIA!
terenul a fost vindut cu act de mina acum 16 ani ,cumparatorul nu a mai abordat vinzatorul sa-i faca acte autentice!anul acesta vinzatorul a decedat si am ramas eu mostenitorul.i-mi poate impune cineva sa vind eu acum cu acte in regula?
buna ziua!cind se face act vinzare cumparare sub semnatura privata pe un teren,este implicata si primaria?adica inregistreaza persoana care a cumparat intr-un registru sa plateasca impozitul pe teren?
Răspuns la discuția Nelamurire cu chitanta de mina
vinzarea unui teren fara indeplinirea conditiei de forma(autentica)este nula.ceea ce spuneti dv are sens,chitanta reprezentind un antecontract de vinzare cumparare,dar cu conditia ca vinzatorul sa fi avut titlu.or titlu a fost obtinut ulterior,deci vinzarea este nula! Acesta este raspunsul dat la aceeasi intrebare acum doua saptamini de colegul vostru jurist prodiamant. Cine are dreptate ?
Buna seara!tata a vindut un teren in 92 cu chitanta de mina, dar titlu a venit abia in 97 si nu a mai avut loc vinzarea la notar!tata a decedat intre timp, iar eu vreau sa stiu, ce valabilitate mai are acea chitanta de mina'?
Discuție Daune!
Buna ziua!In conditiile in care institutiile statului roman mi-au incalcat flagrant dreptul de proprietate, sunt obligat sa cer daune interese si daune morale!Cine calculeaza aceste daune si cine le fixeaza?Va multumesc!
Răspuns la discuția Act vinzare cumparare
nu da nimeni un raspuns la ultima intrebare?
Aici este vorba despre un mare abuz si incalcarea dreptului de proprietate!A fost comisa o furaciune in toata regula!Cine va plati despagubiri ,comisia judeteana s-au primaria?Cine va fixa pretul acestor despagubiri,si de la ce data?Va multumesc!
Daca tata a vindut ceva din titlu mai pot cere nulitatea titlului?S-au important este sa nu fi vindut acel teren pe care are acte din 72?Va multumesc pentru indrumari!
Actiunile pt restituirea terenului care nu mai exista cind le pot incepe?Inainte de sucesiune,contactind un avocat?S-au intii merg la notar si incepe succesiunea?Va multumesc !