avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters171795

Activitate ContSters171795

Răspuns la discuția Plantele \"Vesele\"
observ ca nimeni nu vb despre aceasta "problema" in termeni stiintifici, atata timp cat o sa te temi de ceva intotdeauna vei ptuea fi controlat.
personal recomand experimentarea in conditii sigure.

incercati tot, atata timp cat e legal, nu stati cu frican-n fund, nu poti un membru productiv al societatii fiind doar pion

come on people ............. THINK
Stoica Ioana a scris:

Cooperand cu procurorii DIICOT, in vederea tragerii la raspundere penala a altor autori ai infractiunilor legate de droguri, pedeapsa e injumatatita.
Totodata, relevanta sunt orice inscrisuri care tin de persoana dumneavoastra, atenuand sanctiunea aplicata.

De regula , persoanele care recurg la consumul de substante psihotrope sunt unele cu suferinte.

nu exista niciun studiu sociologic sau medical care sa va ateste premzumptia "pertinenta" si deloc subtila, as vrea sa ne limitam la cadrul legal in astfel de discutii nu la psihologie de tigara.

zi buna
Va multmesc pt raspuns, am fost azi la procurorul DIICOT si mi-a spus ca a gresit grefiera, pot sa o si rup daca vreau, dosarul e inchis :)
omucuciocanu, am recunoscut ca am fumat, a spus ca de aceea imi da doar amenda penala
aham deci asta e procedura Doamna Cristina Oros ?

pe citatie scrie citez:" in calitate de invinuit , in cauza privind dosar penal.

Daca ma duc luni la procedura sa cer o devansare sau o amanare este posibil?

Eu deja mi-am dat acordul pt un proiect de munca si exact in ultima sapt sunt plecat

Va avea intelegere avocatul?

Pi Es Va multumesc inca odata doamna Oros ca m-ati lamurit ca de fapt e doar o procedura de inchidere :)
pai cred ca am fost destul de clar, am fost prin in flagrant in vara aceasta, stiam ca o sa fiu chemat la audieri la procurorul DIICOT am primit citatia in septembrie si sapt aceasta m-am prezentat la audieri, dupa 10 minute timp in care m-a intrebat daca am mai fumat cannabis am spus nu, m-a intrebat unde lucrez am spus ce fac cu ce ma ocup aveam si cele necesare la mine.

Fusesem prins cu o tigare de cannabis la mine.

Dupa 10 minute am semnat o declaratie in care sustineam ceea ce am scris la prima declaratie in vara, si mi-a spus ca fiind prima abatere imi da amenda administrativa dar ca data viitoare va fi mult mai grav daca mai trec pe la el.

Acum vad aceasta citatie ( dar la nr de dosar de expl 1234/D/P/2010 ) cum era trecut in prima citatie in care eram chemat in calitate de invinuit acum lipse P-u; de la codificare , si scrie ca sunt chemat la aceeasi camera in calitate de invinut in cauza privind Dosar Penal

asa e procedura de inchidere a anchetei?
mi se pare ciudat ca a fost creata in aceeasi zi in care am avut audierea
ce poate fi ?
ca am luat la cunostinta ceva, dar cum adica un procuror poate sa iti spuna o rezolutie si imediat sa dea innapoi, e posibil?
am avut o audiere cu un procuror saptamana aceasta, la o citatie unde fusesem acuzat de detinere pentru consum propriu.

m-am intalnit cu dansul si dupa 10 minute m-a pus sa completez o declaratie si mi-a zis ca o sa primesc o amenda administrativa acasa.

ieri am primi o citatie eliberata in aceeasi zi, in care am avut audierea cu procurorul, unde sunt citat pt acelasi dosar pt finele luni. Diferenta e ca pe citatie nu mai scrie nr dosarului si D/P/2010 ( indicativul de dosar penal ) ci doar nr dosar XXXX.. D/2010, iar la cauza e trecut dosar penal.

De ce sunt chemat iarasi in calitate de invinuit daca procurorul a spus deja ca am amenda administrativa?