avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate scripcaru florentina

Activitate scripcaru florentina

Discuție cercetare
nu am fost anuntata de cercetarea disciplinara,dar ea a inceput in 15-02-2011 si nu am primit nici un raspuns,dar am inteles ca a fost rimis la sediul firmei o concluzie,dar acum a inceput alta cercetare la care nu am fost instiintata .
intreb poate sa fie doua cercetari pentru aceeasi fapta si nici un din cercetari nu are ca membru jurista intreprinderii.:-/:-/
Discuție demisie
cele 15 zile de demisie se socotesc calendaristice sau se scad simbetele si duminicile? iar daca a 15-a zi pica duminica cum se incheie cartea de munca cu ziua de duminica sau de luni?
Răspuns la discuția cercetare
fac o complectare la ceea ce am scris mai sus--a fost nerespectarea regulamentului intern,si s-a considerat ca semnaturile din chitante nu corespund cu cele ale titularilor (dar pe ei nu i-a contactat),dar eu nu stiu daca exista vre-o baza legala de a-mi inputa ceva numai mie pentru ca in compartimentul de munca eram
2 pers.raspunzatoare; eu am apartamentul girat si ma ameninta ca-l vinde ,dar suma este derizorie?!!
va multumesc

Discuție cercetare
inca mai lucrez la o banca ,si in urma unui control am fost obligata sa-mi dau demisia iar acum sint inca in concediu medical (am fost internata la psihiatrie cu depresie acuta si acum a recidivat),as vrea sa stiu daca sanctiunea pe care vor sa mi-o dea se poate prescrie dupa un anumit timp,nu sa mai stau in acelasi servici, dar vor sa-mi inpute sa platesc ceva ce ei nu au documenta ci numai prin simpla fraza "nu corespunde ". va multumesc