avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare

inca mai lucrez la o banca ,si in urma unui control am fost obligata sa-mi dau demisia iar acum sint inca in concediu medical (am fost internata la psihiatrie cu depresie acuta si acum a recidivat),as vrea sa stiu daca sanctiunea pe care vor sa mi-o dea se poate prescrie dupa un anumit timp,nu sa mai stau in acelasi servici, dar vor sa-mi inpute sa platesc ceva ce ei nu au documenta ci numai prin simpla fraza "nu corespunde ". va multumesc
raspusul pe care il solicitati necesita in prealabil cateva lamuriri asupra a ceea ce intrebati....deci practic sanctiunea este pentru comiterea unei abateri ( de natura penala, nu a-ti respectat regulamentul intern de functionare, indeplinirea atributiilor de serviciu intr-un mod deficitar..........cateva lamuriri aici) ca sa intelegem.....nu corespunde o suma de bani presupun dar acuzatia in sine este................?furt, delapidare, greseala ,.................ce dovezi v-au aratat in acest sens. nuu detaliati daca doriti sa va pastrati anonimatul, insaa macar in mare!
!
fac o complectare la ceea ce am scris mai sus--a fost nerespectarea regulamentului intern,si s-a considerat ca semnaturile din chitante nu corespund cu cele ale titularilor (dar pe ei nu i-a contactat),dar eu nu stiu daca exista vre-o baza legala de a-mi inputa ceva numai mie pentru ca in compartimentul de munca eram
2 pers.raspunzatoare; eu am apartamentul girat si ma ameninta ca-l vinde ,dar suma este derizorie?!!
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea cartii de munca nicoledea nicoledea stimati domni/doamne,am o problema deosebit de dificila legata de fostul meu loc de munca...administratorul firmei la care am lucrat m-a scos lipsa in ... (vezi toată discuția)
Posibile erori la cercetarea disciplinara HRcons HRcons Buna ziua, Firma la care lucrez este actionata in judecata de un angajat pentru anularea deciziei de concediere. Mai exact angajatul a fost testat pozitiv cu ... (vezi toată discuția)
Poti concedia un angajat de vanzari ca nu-si indeplineste target-ul? Mr. Brightside Mr. Brightside Titlul defineste exact problema la care as dori un raspuns avizat. Va multumesc! (vezi toată discuția)